Науково-практичний вебінар «Система управління якістю та безпечністю харчових продуктів»
- Деталі
- 
					Опубліковано: 26 березня 2025
- 
						Перегляди: 233

20 березня 2025 року науково-педагогічні працівники кафедри технології молока і молочних продуктів разом зі здобувачами першого та другого рівнів вищої освіти спеціальності G13 Харчові технології взяли участь в онлайн-вебінарі від FOZZY Group «Система управління якістю харчових продуктів. Міжнародні стандарти». Участь у семінарі була спрямована на досягнення кращих результатів навчання з освітніх компонент «Контроль якості та безпека продукції» та «Управління якістю і безпечністю молочних і молоковмісних продуктів». Модераторами вебінару були провідні фахівці галузі, зокрема Ольга Мручковська, керівник відділу контролю якості виробництва, Наталія Качмар, менеджер з підбору персоналу та Надія Мамецька, менеджер проєктів ТОВ «Сільпо Фуд».





Допис підготувала Ірина СЛИВКА, кандидат сільськогосподарських наук, доцент

