- Деталі
-
Опубліковано: 24 березня 2024
-
Перегляди: 282
22 березня 2024 року на факультеті харчових технологій та біотехнології відбулася зустріч зі завідувачем лабораторії ветеринарно-санітарної експертизи № 22 Львівської регіональної державної лабораторії Державної служби України з питань безпечності харчових продуктів та захисту споживачів п. Наталею Васерук. На зустрічі були присутні декан факультету, доцент Галина Коваль, завідувач кафедри технології м’яса, м’ясних та олійно-жирових виробів, доцент Уляна Драчук, завідувач кафедри технології молока і молочних продуктів, професор Орися Цісарик, доценти кафедри технології м’яса, м’ясних та олійно-жирових виробів Ірина Басараб і Богдан Галух.
Детальніше: Стан і перспективи розвитку харчової галузі в Україні в умовах зміни логістики, спричиненої війною