- Деталі
-
Опубліковано: 07 березня 2024
-
Перегляди: 549
У сучасному світі, де технології стрімко розвиваються, інновації в галузі промислового будівництва та санітарної техніки стають ключовим чинником успіху харчових підприємств. Здобувачі вищої освіти мають унікальну можливість вивчати та застосовувати ці технології, щоб стати лідерами у сфері харчових технологій та біотехнологій.
5 березня 2024 року для здобувачів вищої освіти 3 курсу факультету харчових технологій та біотехнологій у межах вивчення дисципліни “Промислове будівництво і санітарна техніка в мʼясній галузі” доцент кафедри технології м’яса, м’ясних та олійно-жирових виробів Богдан Галух розпочав курс лекцій в умовах виробництва компанії “Галицька Свіжина”.
Детальніше: Майстер-клас з інновацій ‒ навчання на прикладі ТМ “Галицької свіжини”