- Деталі
-
Опубліковано: 13 лютого 2024
-
Перегляди: 330
У навчальній лабораторії кафедри технології м’яса, м’ясних та олійно-жирових виробів відбувалася зустріч здобувачів вищої освіти-членів наукового гуртка “М’ясо&ТехЛаб”. Здобувачі вищої освіти 4 курсу Степан Слук та Микола Лісовий, а також 3 курсу – Анна Боднар освітньої програми 181 “Харчові технології” обговорили результати своїх досліджень та можливості їх публікування у збірнику тез доповідей конференції “Дні студентської науки у Львівському національному університеті ветеринарної медицини та біотехнологій імені С. З. Ґжицького”.
Детальніше: Засідання студентського наукового гуртка “М’ясо&ТехЛаб”