- Деталі
-
Опубліковано: 18 грудня 2018
-
Перегляди: 1692
12 грудня на кафедрі технології молока і молочних продуктів, згідно з навчальним планом, на лабораторних заняттях із дисципліни «Технологія молока та молоковмісних продуктів» студенти 4-го курсу під керівництвом професора університету Ю.Р. Гачака виготовлили декілька видів плавлених сирів. Студенти ознайомились з нормативними рецептурами на дану продукцію, вибирали необхідні види плавлених сирів, провели всі розрахунки рецептурних компонентів та приготували розчини солей-плавителів.
Детальніше: Студенти-молочники виготовляли плавлені сири на лабораторних заняттях …
- Деталі
-
Опубліковано: 06 листопада 2018
-
Перегляди: 2307
Практична підготовка студентів - нагальна вимога сьогодення. Із врахуванням сучасних вимог та згідно з робочою програмою, на кафедрі технології молока і молочних продуктів 1.11.2016 р. було проведене чергове комплексне заняття з виготовлення кисломолочних напоїв. Відповідно до поставленого завдання, студенти 2-го курсу (СП) під керівництвом професора університету Гачака Ю.Р. та асистента кафедри технології молока і молочних продуктів Скульської І.В. виготовили солодкі йогурти за власними рецептами, додавши солодкі наповнювачі.
Детальніше: Студенти-молочники виготовляють на лабораторних заняттях кисломолочні напої