EN   UA

logo2

 КАФЕДРА ТЕХНОЛОГІЇ МОЛОКА І МОЛОЧНИХ ПРОДУКТІВ

Завідувач кафедри, професор, доктор сільськогосподарських наук Цісарик Орися Йосипівна

 Контакти
м. Львів, вул. Пекарська, 50
тел. (032)239-26-59 
е-mail: milk@lvet.edu.ua 

 

joomla шаблоны
Качественное создание сайтов в Санкт-Петербурге.
dle-joomla.ru

2 1

Особливістю освітньо-професійної програми «Технології зберігання, консервування та переробки молока» підготовки здобувачів другого (магістерського) рівня вищої освіти є детальне ознайомлення з технічними і технологічними інноваціями у молочній галузі через теоретичне навчання та практичну підготовку.
Зараз здобувачі вивчать обов’язкову освітню компоненту «Світові тенденції розвитку харчової індустрії». В межах вивчення цієї навчальної дисципліни 9 травня 2023 р. у рамках стажування на кафедрі технології молока і молочних продуктів доцентом кафедри туризму та готельно-ресторанної справи Львівського торговельно-економічного університету Іриною Ланицею було проведено заняття.

3

4 1
Під час заняття розглянуто головні тренди у виробництві здорової їжі та в харчуванні. Ірина Ланиця звернула особливу увагу на органічну функціональну їжу. Розповіла здобувачам про особливості нових рослинних дієт та трав’яної дієти для худоби, ґрунтовно розкрила новий погляд на жири. Вона детально охарактеризувала їжу з рослинних відходів та їстівні квіти. Звернула увагу на популярні грибні напої, близькосхідну кухню та здорове дитяче харчування.
Позитивним моментом було дискусійне обговорення проблематики. Здобувачі вищої освіти активно ставили запитання, а Ірина Ланиця радо відповідала на них. Заняття відбулося у творчій та дружній атмосфері, а представлена інформація зацікавила здобувачів, які відчули важливість та перспективність обраної професії. Очевидно, що такі заняття відіграють важливу роль у підготовці майбутніх фахівців.

5 1
Кафедра технології молока і молочних продуктів була рада приймати у своїх стінах колишню випускницю нашого факультету Ірину Ланицю, якій ми зичимо подальших успіхів та наснаги у викладацькій роботі і, головне, мирного неба!

Ольга Михайлицька

Современный женский журнал.
Платные премиум shablony-dle.ru/
dle-joomla.ru