EN   UA

joomla шаблоны
Качественное создание сайтов в Санкт-Петербурге.
dle-joomla.ru

3 1

З метою популяризації принципів академічної доброчесності в освітньому процесі кафедрою технології молока і молочних продуктів організовано семінар для здобувачів першого (бакалаврського) та другого (магістерського) рівня вищої освіти спеціальності 181 Харчові технології.

4 1
Доповідачем на заході була старший викладач кафедри технології молока і молочних продуктів Інна Скульська (оператор системи Strikeplagiarism). Було звернуто увагу на нормативно-правове забезпечення академічної доброчесності; випадки порушень академічної доброчесності (академічний плагіат, самоплагіат, фабрикація, фальсифікація, списування, хабарництво, необ’єктивне оцінювання, обмін); міжнародний досвід розвитку академічної доброчесності. Завідувач кафедри технології молока і молочних продуктів, професор Орися Цісарик розказала яких правил цитування потрібно дотриматися під час написання наукових робіт та які антиплагіатні програми використовуються для перевірки. У своїй доповіді Орися Цісарик наголосила на важливості дотримання принципів академічної доброчесності, якими мають керуватися всі без виключення учасники освітнього процесу, як здобувачі, так і викладачі, задля забезпечення якості вищої освіти.
Учасники семінару подякували за змістовний захід і висловили впевненість у використанні отриманих знань у нинішній і подальшій діяльності.

 

Любов Мусій

Современный женский журнал.
Платные премиум shablony-dle.ru/
dle-joomla.ru