- Деталі
-
Перегляди: 255
У червні місяці стартувала літня сесія очно – дистанційної школи МАН. Її мета – розвиток здібностей та поглиблення профорієнтаційної роботи з обдарованими учнями загальноосвітніх навчальних закладів області.
Учасники літньої профільної природничої школи «Ойкумена» відвідали з навчальним візитом факультет харчових технологій та біотехнології, а також біолого – технологічний факультет Львівського національного університету ветеринарної медицини та біотехнологій імені С. З. Гжицького.
Учні мали змогу ознайомитись з особливостями навчального процесу факультету харчових технологій та біотехнологій, провели досліди із визначення вмісту солі у м’ясних виробах та з’ясували специфіку виготовлення майонезу у домашніх умовах.
Слухачі МАН - учні 5 - 8 класів середніх шкіл Львівської області зустрілись з завідувачем кафедри технології м’яса, м’ясних та олійно жирових виробів доцентом Драчук У.Р. З великою увагою прослухали її розповідь про напрямки роботи кафери, специфіку виготовлення м’ясних виробів , а також майонезів.
- Деталі
-
Перегляди: 208
13.09.2019 куратором групи першокурсників БТФ Кравець Соломією Ігорівною була проведена пара з Національного виховання. Під час пари студентам було проведено екскурсію територією університету, на якій вони ознайомилися з пам’ятками архітектури, розташованими на території ЗВО, дізналися про видатних вчених, які працювали на благо університету, дізналися про їх основні досягнення.
Детальніше: Пара з Національного виховання
- Деталі
-
Перегляди: 338
18-19 травня в Києві відбувався третій хакатон (30- годинний марафон), який організував Агроіндустріальний холдинг “Миронівський хлібопродукт” . Захід був спрямований на задіяння технологів з виробництва та переробки продукції тваринництва, які отримали завдання з реального виробництва, яке в подальшому могло перетворитись в стартап.
Детальніше: Хакатон