Склад навчально-методичної ради факультету харчових технологій
- Деталі
-
Опубліковано: 20 листопада 2020
-
Перегляди: 4668
1. Михайлицька О.Р. – доцент кафедри технології молока і молочних продуктів – голова ради;
2. Мусій Л.Я. – доцент кафедри технології молока і молочних продуктів – заступник голови ради;
3. Ромашко І.С. – доцент кафедри технології м’яса, м’ясних та олійно-жирових виробів – секретар ради;
4. Коваль Г.М. – декан факультету харчових технологій та біотехнології, доцент кафедри технології м’яса, м’ясних та олійно-жирових виробів;
5. Драчук У.Р. – доцент, завідувач кафедри технології м’яса, м’ясних та олійно-жирових виробів;
6. Цісарик О.Й. – професор, завідувач кафедри технології молока і молочних продуктів;
7. Білонога Ю.Л. – професор кафедри загальнотехнічних дисциплін;
8. Буцяк В.І. – професор, завідувач кафедри біотехнології та радіології;
9. Шемедюк Н.П. – доцент кафедри біотехнології та радіології;
10. Басараб І.М. – доцент кафедри технології м’яса, м’ясних та олійно-жирових виробів;
11. Мідяний С.В. – доцент кафедри біологічної та загальної хімії;
12. Курляк І.М. – доцент кафедри біологічної та загальної хімії;
13. Штапенко О.В. – доцент кафедри біотехнології та радіології
14. Вихрист О.М. – асистент кафедри фізики і математики;
15. Двилюк І.І. – старший викладач кафедри технології м’яса, м’ясних та олійно-жирових виробів;
16. Колодрубець В.Р. – студентка спеціальності 181 Харчові технології факультету харчових технологій та біотехнології;
17. Боршош В.В. – студентка спеціальності 181 Харчові технології факультету харчових технологій та біотехнології.