- Деталі
-
Опубліковано: 17 грудня 2024
-
Перегляди: 16
13 грудня 2024 року у змішаному форматі відбулося обговорення проєктів ОПП «Харчові технології» першого (бакалаврського) рівня, «Технології зберігання, консервування та переробки молока» і «Технології зберігання, консервування та переробки м’яса» другого (магістерського) рівня вищої освіти за спеціальністю G13 Харчові технології галузі знань G Інженерія, виробництво та будівництво для здобувачів 2025 року набору.
Детальніше: Обговорення проєктів освітньо-професійних програм- Деталі
-
Опубліковано: 02 грудня 2024
-
Перегляди: 37
27 листопада 2024 року відбулося обговорення проєктів освітньо-професійних програм спеціальності 181 «Харчові технології» першого (бакалаврського) та другого (магістерського) рівнів вищої освіти.
У процесі обговорень було запропоновано посилити ОП шляхом залучення до проведення лекцій професіоналів-практиків та зовнішніх стейкхолдерів. Також розглянуто результати онлайн-опитування здобувачів освіти щодо забезпечення якості освітнього процесу.
Детальніше: Обговорення освітньо-професійних програм спеціальності 181 «Харчові технології»