- Деталі
-
Опубліковано: 02 грудня 2024
-
Перегляди: 6
27 листопада 2024 року відбулося обговорення проєктів освітньо-професійних програм спеціальності 181 «Харчові технології» першого (бакалаврського) та другого (магістерського) рівнів вищої освіти.
У процесі обговорень було запропоновано посилити ОП шляхом залучення до проведення лекцій професіоналів-практиків та зовнішніх стейкхолдерів. Також розглянуто результати онлайн-опитування здобувачів освіти щодо забезпечення якості освітнього процесу.
Детальніше: Обговорення освітньо-професійних програм спеціальності 181 «Харчові технології»- Деталі
-
Опубліковано: 21 жовтня 2024
-
Перегляди: 146
У понеділок, 28 жовтня 2024 р. о 18 год. 00 хв. на платформі ZOOM у вигляді відеоконференції відбудеться відкрита зустріч усіх зацікавлених учасників освітнього процесу з членами експертної групи в рамках проведення акредитаційної експертизи освітніх програм «Технології зберігання, консервування та переробки м’яса» і «Технології зберігання, консервування та переробки молока» другого (магістерського) рівня вищої освіти за спеціальністю 181 Харчові технології.
Запрошуємо на зустріч усіх зацікавлених учасників освітнього процесу!
ID 6655, 4261 Львівський національний університет ветеринарної медицини та біотехнологій імені С. З. Ґжицького, ОП «Технології зберігання, консервування та переробки м’яса» і «Технології зберігання, консервування та переробки молока»
Час: 28 жовтня 2024 р. 18:00 – 18:30
Підключитись до конференції: https://knute-edu-ua.zoom.us/j/89472119364?pwd=UXNMQnQvSEpLMk45Rld5UlZoSms1UT09
Ідентифікатор конференції: 894 7211 9364
Пароль: 2020