EN   UA

LOGO fhtb

ФАКУЛЬТЕТ ХАРЧОВИХ ТЕХНОЛОГІЙ ТА БІОТЕХНОЛОГІЇ

 

Деканеса, доцентка, кандидатка ветеринарних наук  Коваль Галина Михайлівна 
Заступниці деканеси:
доцентка, кандидатка технічних наук Білик Оксана Ярославівна
доцентка, кандидатка технічних наук Мусій Любов Ярославівна

fb      іnstagram       e mail       (032) 239-26-49

26–27 грудня 2024 року на кафедрі технології м’яса, м’ясних та олійно-жирових виробів успішно відбувся захист кваліфікаційних робіт студентів другого ступеня вищої освіти «Магістр» за спеціальністю 181 «Харчові технології» ОПП «Технології зберігання, консервування та переробки м’яса».

MyCollages

Детальніше: Захист кваліфікаційних робіт магістрів

1 1

13 грудня 2024 року у змішаному форматі відбулося обговорення проєктів ОПП «Харчові технології» першого (бакалаврського) рівня, «Технології зберігання, консервування та переробки молока» і «Технології зберігання, консервування та переробки м’яса» другого (магістерського) рівня вищої освіти за спеціальністю G13 Харчові технології галузі знань G Інженерія, виробництво та будівництво для здобувачів 2025 року набору.

Детальніше: Обговорення проєктів освітньо-професійних програм