- Деталі
-
Опубліковано: 27 грудня 2024
-
Перегляди: 108
26–27 грудня 2024 року на кафедрі технології м’яса, м’ясних та олійно-жирових виробів успішно відбувся захист кваліфікаційних робіт студентів другого ступеня вищої освіти «Магістр» за спеціальністю 181 «Харчові технології» ОПП «Технології зберігання, консервування та переробки м’яса».
Детальніше: Захист кваліфікаційних робіт магістрів- Деталі
-
Опубліковано: 17 грудня 2024
-
Перегляди: 40
13 грудня 2024 року у змішаному форматі відбулося обговорення проєктів ОПП «Харчові технології» першого (бакалаврського) рівня, «Технології зберігання, консервування та переробки молока» і «Технології зберігання, консервування та переробки м’яса» другого (магістерського) рівня вищої освіти за спеціальністю G13 Харчові технології галузі знань G Інженерія, виробництво та будівництво для здобувачів 2025 року набору.
Детальніше: Обговорення проєктів освітньо-професійних програм