EN   UA

LOGO fhtb

ФАКУЛЬТЕТ ХАРЧОВИХ ТЕХНОЛОГІЙ ТА БІОТЕХНОЛОГІЇ

 

Деканеса, доцентка, кандидатка ветеринарних наук  Коваль Галина Михайлівна 
Заступниці деканеси:
доцентка, кандидатка технічних наук Білик Оксана Ярославівна
доцентка, кандидатка технічних наук Мусій Любов Ярославівна

fb      іnstagram       e mail       (032) 239-26-49

1 1

13 грудня 2024 року у змішаному форматі відбулося обговорення проєктів ОПП «Харчові технології» першого (бакалаврського) рівня, «Технології зберігання, консервування та переробки молока» і «Технології зберігання, консервування та переробки м’яса» другого (магістерського) рівня вищої освіти за спеціальністю G13 Харчові технології галузі знань G Інженерія, виробництво та будівництво для здобувачів 2025 року набору.

Детальніше: Обговорення проєктів освітньо-професійних програм

1 3

27 листопада 2024 року відбулося обговорення проєктів освітньо-професійних програм спеціальності 181 «Харчові технології» першого (бакалаврського) та другого (магістерського) рівнів вищої освіти.

У процесі обговорень було запропоновано посилити ОП шляхом залучення до проведення лекцій професіоналів-практиків та зовнішніх стейкхолдерів. Також розглянуто результати онлайн-опитування здобувачів освіти щодо забезпечення якості освітнього процесу.

Детальніше: Обговорення освітньо-професійних програм спеціальності 181 «Харчові технології»