- Деталі
-
Опубліковано: 17 грудня 2024
-
Перегляди: 105
13 грудня 2024 року у змішаному форматі відбулося обговорення проєктів ОПП «Харчові технології» першого (бакалаврського) рівня, «Технології зберігання, консервування та переробки молока» і «Технології зберігання, консервування та переробки м’яса» другого (магістерського) рівня вищої освіти за спеціальністю G13 Харчові технології галузі знань G Інженерія, виробництво та будівництво для здобувачів 2025 року набору.
Детальніше: Обговорення проєктів освітньо-професійних програм- Деталі
-
Опубліковано: 13 грудня 2024
-
Перегляди: 66
Нещодавно відбулося засідання групи розробників освітніх програм спеціальності G13 «Харчові технології» галузі знань G «Інженерія, виробництво та будівництво». У зустрічі взяли участь професор Орися Цісарик, доценти Уляна Драчук, Галина Коваль, Наталія Сливка, Ольга Михайлицька та Ірина Сімонова.
На засіданні обговорили особливості освітньо-професійних програм (ОПП) «Харчові технології» першого (бакалаврського) рівня, а також «Технології зберігання, консервування та переробки молока» і «Технології зберігання, консервування та переробки м’яса» другого (магістерського) рівня.
Детальніше: Засідання розробників освітніх програм зі спеціальності «Харчові технології»