EN   UA

LOGO fhtb

ФАКУЛЬТЕТ ХАРЧОВИХ ТЕХНОЛОГІЙ ТА БІОТЕХНОЛОГІЇ

 

Деканеса, доцентка, кандидатка ветеринарних наук  Коваль Галина Михайлівна 
Заступниці деканеси:
доцентка, кандидатка технічних наук Білик Оксана Ярославівна
доцентка, кандидатка технічних наук Мусій Любов Ярославівна
доцентка, кандидатка технічних наук Максисько Оксана Романівна

fb      іnstagram       e mail       (032) 239-26-49

1 1

13 грудня 2024 року у змішаному форматі відбулося обговорення проєктів ОПП «Харчові технології» першого (бакалаврського) рівня, «Технології зберігання, консервування та переробки молока» і «Технології зберігання, консервування та переробки м’яса» другого (магістерського) рівня вищої освіти за спеціальністю G13 Харчові технології галузі знань G Інженерія, виробництво та будівництво для здобувачів 2025 року набору.

Детальніше: Обговорення проєктів освітньо-професійних програм

зображення viber 2025 01 20 19 29 55 907

Нещодавно відбулося засідання групи розробників освітніх програм спеціальності G13 «Харчові технології» галузі знань G «Інженерія, виробництво та будівництво». У зустрічі взяли участь професор Орися Цісарик, доценти Уляна Драчук, Галина Коваль, Наталія Сливка, Ольга Михайлицька та Ірина Сімонова.

На засіданні обговорили особливості освітньо-професійних програм (ОПП) «Харчові технології» першого (бакалаврського) рівня, а також «Технології зберігання, консервування та переробки молока» і «Технології зберігання, консервування та переробки м’яса» другого (магістерського) рівня.

Детальніше: Засідання розробників освітніх програм зі спеціальності «Харчові технології»