- Деталі
-
Опубліковано: 14 листопада 2023
-
Перегляди: 566
09 листопада 2023 року студенти 3–4 курсів спеціальності 181 Харчові технології Львівського національного університету ветеринарної медицини та біотехнологій імені С. З. Ґжицького вперше відвідали компанію “Галицька Свіжина”. З метою закріплення набутих під час навчання теоретичних знань для студентів проведено пізнавальну екскурсію на підприємстві, на якій вони ознайомилися з умовами та особливостями праці на різних технологічних лініях, зі сучасними технологіями, обладнанням та процесами виробництва.
Детальніше: Екскурсія на підприємство “Галицька Свіжина”- Деталі
-
Опубліковано: 14 листопада 2023
-
Перегляди: 607
9–10 листопада 2023 року декан факультету харчових технологій та біотехнології, доцент Галина Коваль, завідувач кафедри технології м’яса, м’ясних та олійно-жирових виробів, доцент Уляна Драчук та старший викладач кафедри технології молока та молочних продуктів Інна Скульська взяли участь у Міжнародній науково-практичній конференції “Актуальні проблеми та перспективи розвитку харчової промисловості”, яка відбулася на базі Миколаївського національного аграрного університету.
Детальніше: Міжнародна науково-практична конференція “Актуальні проблеми та перспективи розвитку харчової...