EN   UA

 КАФЕДРА ТЕХНОЛОГІЇ М'ЯСА, М'ЯСНИХ ТА ОЛІЙНО-ЖИРОВИХ ВИРОБІВ

Завідувач кафедри, доцент  Драчук Уляна Романівна

м. Львів, вул. Пекарська, 50
тел. (032)239-26-97 
е-mail: meatoil@lvet.edu.ua

 

 

З урахуванням стрімких змін у харчовій індустрії, зокрема в м’ясопереробному секторі, важливим завданням підготовки майбутніх технологів є формування практично орієнтованих знань та навичок, які відповідають сучасним вимогам ринку. Саме тому 9 квітня 2025 року здобувачі другого магістерського рівня вищої освіти освітньо-професійної програми «Технологія зберігання, консервування та переробки м’яса» факультету харчових технологій та біотехнології мали змогу поглибити свої фахові компетентності безпосередньо в умовах діючого м’ясопереробного підприємства ‒ ТзОВ «ЛЕМБЕРГ МІТ».

Лемберг МІТ 2

Детальніше: Формування фахової майстерності в умовах сучасного виробництва