- Деталі
-
Опубліковано: 07 грудня 2024
-
Перегляди: 78
5 грудня 2024 року здобувачі вищої освіти 1-го «бакалаврського» рівня, 3 курсу спеціальності 181 «Харчові технології» мали унікальну можливість відвідати виробничі цехи ТМ «Степанків» у межах практичного заняття з дисципліни «Товарознавство харчових продуктів», яку провів кандидат ветеринарних наук старший викладач кафедри технології м’яса, м’ясних та олійно-жирових виробів Ростислав Волошин. Відвідали заняття на виробництві декан факультету харчових технологій та біотехнології, кандидат ветеринарних наук, доцент Галина Коваль, завідувач кафедри технології м’яса, м’ясних та олійно- жирових виробів, кандидат технічних наук, доцент Уляна Драчук та викладачі кафедри кандидат технічних наук, доцент Ірина Ромашко та кандидат технічних наук, доцент Ірина Сімонова.
Детальніше: Виїзне заняття у виробничих цехах ТМ «Степанків»