EN   UA

 КАФЕДРА ТЕХНОЛОГІЇ М'ЯСА, М'ЯСНИХ ТА ОЛІЙНО-ЖИРОВИХ ВИРОБІВ

Завідувач кафедри, доцент  Драчук Уляна Романівна

м. Львів, вул. Пекарська, 50
тел. (032)239-26-97 
е-mail: meatoil@lvet.edu.ua

 

 

зображення viber 2024 12 06 10 06 07 091

5 грудня 2024 року здобувачі вищої освіти 1-го «бакалаврського» рівня, 3 курсу спеціальності 181 «Харчові технології» мали унікальну можливість відвідати виробничі цехи ТМ «Степанків» у межах практичного заняття з дисципліни «Товарознавство харчових продуктів», яку провів кандидат ветеринарних наук старший викладач кафедри технології м’яса, м’ясних та олійно-жирових виробів Ростислав Волошин. Відвідали заняття на виробництві декан факультету харчових технологій та біотехнології, кандидат ветеринарних наук, доцент Галина Коваль, завідувач кафедри технології м’яса, м’ясних та олійно- жирових виробів, кандидат технічних наук, доцент Уляна Драчук та викладачі кафедри кандидат технічних наук, доцент Ірина Ромашко та кандидат технічних наук, доцент Ірина Сімонова.

Детальніше: Виїзне заняття у виробничих цехах ТМ «Степанків»