EN   UA

 КАФЕДРА ТЕХНОЛОГІЇ М'ЯСА, М'ЯСНИХ ТА ОЛІЙНО-ЖИРОВИХ ВИРОБІВ

Завідувач кафедри, доцент  Драчук Уляна Романівна

м. Львів, вул. Пекарська, 50
тел. (032)239-26-97 
е-mail: meatoil@lvet.edu.ua

 

 

зображення viber 2024 12 06 10 04 01 822

3 грудня 2024 року працівники кафедри технології м’яса, м’ясних та олійно-жирових виробів кандидат технічних наук, доцент Уляна Драчук, кандидат сільськогосподарських наук, доцент Ірина Басараб, кандидат технічних наук, доцент Богдан Галух та кандидат технічних наук, доцент Ірина Сімонова взяли участь в онлайн-конференції, що була проведена для експертів наукових експертних груп з оцінки ризиків (далі – НЕГОР) для ознайомлення зі станом впровадження діяльності з науково обґрунтованої оцінки ризиків у Держпродспоживслужбі, функціями НЕГОР, основними кроками в оцінці ризиків у сфері безпечності харчових продуктів і кормів та здоров’я тварин.

Детальніше: Участь в онлайн-конференції для експертів наукових експертних груп з оцінки ризиків