EN   UA

 КАФЕДРА ТЕХНОЛОГІЇ М'ЯСА, М'ЯСНИХ ТА ОЛІЙНО-ЖИРОВИХ ВИРОБІВ

Завідувач кафедри, доцент  Драчук Уляна Романівна

м. Львів, вул. Пекарська, 50
тел. (032)239-26-97 
е-mail: meatoil@lvet.edu.ua

 

 

зображення viber 2025 03 21 10 30 30 285

20 березня 2025 року на кафедрі технології м’яса, м’ясних та олійно-жирових виробів для здобувачів першого та другого рівнів вищої освіти спеціальності G13 «Харчові технології» за сприяння керівника відділу працевлаштування та зв’язків з бізнесом Богдана Галуха та організаційної підтримки декана факультету Галини Коваль і завідувача кафедри Уляни Драчук було організовано онлайн-вебінар від провідних фахівців галузі, зокрема Ольги Мручковської, керівника відділу контролю якості виробництва FOZZY Group, Наталії Качмар менеджера з персоналу, Надії Мамецької, менеджера проєктів ТОВ «Сільпо Фуд». Здобувачі вищої освіти мали можливість ознайомитися з актуальними питаннями системи управління якістю та міжнародними стандартами в харчовій промисловості.

Детальніше: Залучення професіоналів-практиків до проведення гостьових лекцій