- Деталі
-
Опубліковано: 21 березня 2025
-
Перегляди: 49
20 березня 2025 року на кафедрі технології м’яса, м’ясних та олійно-жирових виробів для здобувачів першого та другого рівнів вищої освіти спеціальності G13 «Харчові технології» за сприяння керівника відділу працевлаштування та зв’язків з бізнесом Богдана Галуха та організаційної підтримки декана факультету Галини Коваль і завідувача кафедри Уляни Драчук було організовано онлайн-вебінар від провідних фахівців галузі, зокрема Ольги Мручковської, керівника відділу контролю якості виробництва FOZZY Group, Наталії Качмар менеджера з персоналу, Надії Мамецької, менеджера проєктів ТОВ «Сільпо Фуд». Здобувачі вищої освіти мали можливість ознайомитися з актуальними питаннями системи управління якістю та міжнародними стандартами в харчовій промисловості.
Детальніше: Залучення професіоналів-практиків до проведення гостьових лекцій