EN   UA

 КАФЕДРА ТЕХНОЛОГІЇ М'ЯСА, М'ЯСНИХ ТА ОЛІЙНО-ЖИРОВИХ ВИРОБІВ

Завідувач кафедри, доцент  Драчук Уляна Романівна

м. Львів, вул. Пекарська, 50
тел. (032)239-26-97 
е-mail: meatoil@lvet.edu.ua

 

 

joomla шаблоны
Качественное создание сайтов в Санкт-Петербурге.
dle-joomla.ru

РОБОЧІ  ПРОГРАМИ ТА НАВЧАЛЬНІ ПЛАНИ  -  ОР  "Магістр"

Робочі програми 2024-2025 н.р.

Навчальний план 2024 – 2025 року для другого (магістерського) рівня –
 
https://lvet.edu.ua/images/step/2024/03/28/7/NP_meat_mag_2024.pdf

Робочі програми 2023-2024 н.р.

Навчальний план 2023 - 2024 року для другого (магістерського) рівня –
https://lvet.edu.ua/images/doc/navchalna_robota/osvitniProgramu/
2023/navchalni_plany/NP-mag_HT_meat_2023.pdf

Робочі програми 2022-2023 н.р.

Навчальний план 2022 - 2023 року для другого (магістерського) рівня -
 
https://lvet.edu.ua/images/step/2022/04/20/Tehnologii_zberigannya_myasa_magistr.pdf

 

НАВЧАЛЬНІ ПЛАНИ ТА РОБОЧІ  ПРОГРАМИ  -  ОР " Бакалавр"

Навчальний план 2022 - 2023  року для першого (бакалаврського) рівня -
https://lvet.edu.ua/images/doc/navchalna_robota/osvitniProgramu/2023/navchalni_plany/Harchovi_technologii_pp_1.pdf
(повна програма)

https://lvet.edu.ua/images/doc/navchalna_robota/osvitniProgramu/2023/navchalni_plany/Harchovi_technologii_sp_1.pdf
(скорочена програма)

https://lvet.edu.ua/images/doc/navchalna_robota/osvitniProgramu/2023/navchalni_plany/Harchovi_technologii_sp_2.pdf
(на основі молодшого фахового бакалавра)

Навчальний план 2023 - 2024 року для першого (бакалаврського) рівня -
https://lvet.edu.ua/images/doc/navchalna_robota/osvitniProgramu/2023/navchalni_plany/bak_ht_2023.pdf
(повна програма)

https://lvet.edu.ua/images/doc/navchalna_robota/osvitniProgramu/2023/navchalni_plany/bak_ht_sp1.pdf
(скорочена програма)

https://lvet.edu.ua/images/doc/navchalna_robota/osvitniProgramu/2023/navchalni_plany/bak_ht_sp2.pdf 
(на основі молодшого фахового бакалавра)

Навчальний план 2024 – 2025 року для першого (бакалаврського) рівня –

https://lvet.edu.ua/images/step/2024/02/01/NP_HT_bak_2024.pdf
(повна програма)

https://lvet.edu.ua/images/step/2024/02/01/NP_HT_bak_sp1.pdf
(скорочена програма)

https://lvet.edu.ua/images/step/2024/02/01/NP_HT_bak_sp2.pdf
(на основі молодшого фахового бакалавра)

Робочі програми:

Проектування підприємств м’ясної галузі

Проектування підприємств м’ясної галузі (сп)

Основи виробництва продуктів оздоровчого призначення

Основи кріогенних та сушильних технологій

Основи кріогенних та сушильних технологій (сп)

Основи промислового виробництва і санітарної техніки

Основи промислового виробництва і санітарної техніки (сп)

Харчові добавки в м’ясній галузі

Харчові добавки в м’ясній галузі (сп)

Теоретичні основи харчових виробництв

Технології харчових виробництв

Технології харчових виробництв (сп)

Технологічне обладнання м’ясної галузі

Технологічне обладнання м’ясної галузі (сп)

Технологічне обладнання харчових виробництв

Технологічне обладнання харчових виробництв (сп)

Технологічні розрахунки облік і звітність у м’ясній галузі

Технологічні розрахунки облік і звітність у м’ясній галузі (сп)

Технологія м’яса

Технологія м’яса і м’ясних виробів

Технологія переробки птиці

Технологія переробки птиці (сп)

Технохімічний і мікробіологічний контроль у м’ясній галузі

Технохімічний і мікробіологічний контроль у м’ясній галузі (сп)

Фізико-хімічні та біохімічні обробки м’ясної сировини у м’ясній промисловості

Фізико-хімічні та біохімічні обробки м’ясної сировини у м’ясній промисловості (сп)

ПРАКТИЧНА ПІДГОТОВКА

Методичніі рекомендації з проходження практики

Современный женский журнал.
Платные премиум shablony-dle.ru/
dle-joomla.ru