EN   UA

 КАФЕДРА ТЕХНОЛОГІЇ М'ЯСА, М'ЯСНИХ ТА ОЛІЙНО-ЖИРОВИХ ВИРОБІВ

Завідувач кафедри, доцент  Драчук Уляна Романівна

м. Львів, вул. Пекарська, 50
тел. (032)239-26-97 
е-mail: meatoil@lvet.edu.ua

 

 

joomla шаблоны
Качественное создание сайтов в Санкт-Петербурге.
dle-joomla.ru

Перелік дисциплін, що читаються викладачами кафедри

БІЛОНОГА Юрій Львович

  1. «Методологія наукових досліджень»

ДРАЧУК Уляна Романівна

  1. «Теоретичні основи харчових технологій»;
  2. «Технологія м’яса»;
  3. «Світові тенденції розвитку харчової індустрії»;
  4. «Безвідходні технології у м’ясній галузі».

РОМАШКО Ірина Сергіївна

  1. «Технологія харчових виробництв»;
  2. «Харчові добавки»;
  3. «Стандартизація, метрологія, сертифікація та управління якістю»;
  4. «Методологія харчової науки».

ГАЛУХ Богдан Іванович

  1. «Технологія птиці»;
  2. «Технологія м'ясної продукції тривалого зберігання»;
  3. «Управління якістю та безпечністю харчових продуктів».
  4. «Технологічна експертиза»

БАСАРАБ Ірина Михайлівна

  1. «Технологічне обладнання харчових виробництв»;
  2. «Проектування підприємств харчової промисловості»;
  3. «Інноваційні технології в м’ясній галузі»;
  4. «Біотехнолічні процеси у технології м'ясних продуктів».

СІМОНОВА Ірина Іллівна

  1. «Фізико-хімічні та біохімічні основи обробки сировини у м'ясній галузі»;
  2. «Технологічні розрахунки, облік і звітність»;
  3. «Основи фізіології та гігієни харчування»;
  4. «Технології м'ясопродуктів із нетрадиційної м’ясної сировини».
Современный женский журнал.
Платные премиум shablony-dle.ru/
dle-joomla.ru