Дисципліни
- Деталі
-
Опубліковано: 05 листопада 2018
-
Перегляди: 2734
Перелік дисциплін, що читаються викладачами кафедри
БІЛОНОГА Юрій Львович
- «Методологія наукових досліджень»
ДРАЧУК Уляна Романівна
- «Теоретичні основи харчових технологій»;
- «Технологія м’яса»;
- «Світові тенденції розвитку харчової індустрії»;
- «Безвідходні технології у м’ясній галузі».
РОМАШКО Ірина Сергіївна
- «Технологія харчових виробництв»;
- «Харчові добавки»;
- «Стандартизація, метрологія, сертифікація та управління якістю»;
- «Методологія харчової науки».
ГАЛУХ Богдан Іванович
- «Технологія птиці»;
- «Технологія м'ясної продукції тривалого зберігання»;
- «Управління якістю та безпечністю харчових продуктів».
- «Технологічна експертиза»
БАСАРАБ Ірина Михайлівна
- «Технологічне обладнання харчових виробництв»;
- «Проектування підприємств харчової промисловості»;
- «Інноваційні технології в м’ясній галузі»;
- «Біотехнолічні процеси у технології м'ясних продуктів».
СІМОНОВА Ірина Іллівна
- «Фізико-хімічні та біохімічні основи обробки сировини у м'ясній галузі»;
- «Технологічні розрахунки, облік і звітність»;
- «Основи фізіології та гігієни харчування»;
- «Технології м'ясопродуктів із нетрадиційної м’ясної сировини».