Дисципліни
- Деталі
-
Перегляди: 1940
Перелік дисциплін, що читаються викладачами кафедри
ДРАЧУК Уляна Романівна
- «Технологія галузі»;
- «Технологічне обладнання галузі олійно-жирових виробництв»;
- «Теоретичні основи харчових виробництв»;
- «Мікробіологія м’ясної галузі».
РОМАШКО Ірина Сергіївна
- «Хімія сировини»;
- «Фізико-хімічні та біохімічні основи обробки сировини»;
- «Стандартизація, метрологія, сертифікація та управління якістю продукції»;
- «Загальні харчові технології».
ГАЛУХ Богдан Іванович
- «Технологія птиці»;
- «Основи промислового будівництва та санітарної техніки»;
- «Контроль якості та безпека продукції галузі»;
- «Управління якістю продукції м’ясної та олійно-жирової галузі».
БАСАРАБ Ірина Михайлівна
- «Технологічне обладнання галузі»;
- «Технологія оздоровчих харчових продуктів»;
- «Проектування підприємств галузі»;
- «Техніко-хімічний контроль».
МОЛДАВАНОВА Людмила Костянтинівна
Лабораторні заняття з дисциплін:
- «Технологія галузі»,
- «Технологічне обладнання галузі»,
- «Технологія переробки птиці»
КРИНСЬКА Наталія Володимирівна
Лабораторно-практичні заняття з дисциплін:
- «Загальні харчові технології»;
- «Технохімконтроль»;
- «Хімія сировини»;
- «Інноваційні технології галузі.