EN   UA

joomla шаблоны
Качественное создание сайтов в Санкт-Петербурге.
dle-joomla.ru

Науковий гурток


БАСАРАБ ІРИНА МИХАЙЛІВНА
1. Сенів С. Функціональні властивості печінкового паштету з рослинними наповнювачами Міжнар. конф. «Дні студентської науки у ЛНУВМБ імені С.З.Ґжицького». ФХТБ., 2018
2. Онищак А. Застосування хітозану при виробництві консервів з мяса птиці Матеріали Міжнар. конф. «Дні студентської науки у ЛНУВМБ імені С.З.Ґжицького». ФХТБ., 2018
3. Опришко С. Бактеріальні культури у виробництві сирокопчених та сировялених ковбас Матеріали Міжнар. конф. «Дні студентської науки у ЛНУВМБ імені С.З.Ґжицького». ФХТБ., 2018
4. Корда Ю.В. Інноваційні технології переробки крові Матеріали Міжнар. конф. «Дні студентської науки у ЛНУВМБ імені С.З.Ґжицького». ФХТБ., 2018
5. Степаняк Я.Б. Функціональні м'ясо-рослинні консерви Матеріали Міжнар. конф. «Дні студентської науки у ЛНУВМБ імені С.З.Ґжицького». ФХТБ., 2018
6. Гарасим Х. Я., «Sousvide» – інноваційний метод у технологіїьм’ясної продукції Матеріали Міжнар. конф. «Дні студентської науки у ЛНУВМБ імені С.З.Ґжицького». ФХТБ., 2019
7. Герез Н.О., Стабілізатори білково-жирової емульсії при виготовленні виробів групи варених ковбас Матеріали Міжнар. конф. «Дні студентської науки у ЛНУВМБ імені С.З.Ґжицького». ФХТБ., 2019
8. Гвоздінський Ю.Порівняльна характеристика якісних показників печінки різних видів тварин Матеріали Міжнар. конф. «Дні студентської науки у ЛНУВМБ імені С.З.Ґжицького». ФХТБ., 2021
9. Гейко Н. Збагачення і вітамінізація м’ясопродуктів Матеріали Міжнар. конф. «Дні студентської науки у ЛНУВМБ імені С.З.Ґжицького». ФХТБ., 2021
10. Гейник С.Особливості виробництва ковбасних виробів оздоровчого призначення збагачених кальцієм Матеріали Міжнар. конф. «Дні студентської науки у ЛНУВМБ імені С.З.Ґжицького». ФХТБ., 2021
11. Кедрук О.Використання вторинної сировини у технології ковбасних виробів Матеріали Міжнар. конф. «Дні студентської науки у ЛНУВМБ імені С.З.Ґжицького». ФХТБ., 2021
ДРАЧУК УЛЯНА РОМАНІВНА
1. Смага О. Доцільність використання каротиновмісної сировини у технології м'ясних напівфабрикатів Міжнар. конф. «Дні студентської науки у ЛНУВМБ імені С.З.Ґжицького». ФХТБ., 2018
2. Сах Б. Поверхневий критерій, як параметр інтенсифікації екстрагування Матеріали Міжнар. конф. «Дні студентської науки у ЛНУВМБ імені С.З.Ґжицького». ФХТБ., 2018
3. Смага О. Доцільність використання каротиновмісної сировини у технології мясних напівфабрикатів Матеріали Міжнар. конф. «Дні студентської науки у ЛНУВМБ імені С.З.Ґжицького». ФХТБ., 2018
4. ГорпинюкВ. Використання камедей у харчових продуктах. Користь чи шкода? Матеріали Міжнар. конф. «Дні студентської науки у ЛНУВМБ імені С.З.Ґжицького». ФХТБ., 2018
5. Кривошея В.В.Використання м’яса типу MDM як вид оптимізації м’ясного виробництва Матеріали Міжнар. конф. «Дні студентської науки у ЛНУВМБ імені С.З.Ґжицького». ФХТБ., 2019
6. Пінтоха С. Теоретичні аспекти застосування курячої шкірки в білковожировій емульсії Матеріали Міжнар. конф. «Дні студентської науки у ЛНУВМБ імені С.З.Ґжицького». ФХТБ., 2021
7. Петролюк М.О. Застосування перепелиних яєць у м’ясній промисловості Матеріали Міжнар. конф. «Дні студентської науки у ЛНУВМБ імені С.З.Ґжицького». ФХТБ., 2019

ГАЛУХ БОГДАН ІВАНОВИЧ
1. Палюх Г., Здеб В. Використання соєвого текстурату в українській традиційній кухні, Міжнар. конф. «Дні студентської науки у ЛНУВМБ імені С.З.Ґжицького». ФХТБ., 2018
2. Скібіцька М. Використання морської капусти як джерела йоду у виробництві мясної продукціїМіжнар. конф. «Дні студентської науки у ЛНУВМБ імені С.З.Ґжицького». ФХТБ., 2018
3. Костур Р. Безпека продуктів з мяса птиці за мікробіологічними показниками Матеріали Міжнар. конф. «Дні студентської науки у ЛНУВМБ імені С.З.Ґжицького». ФХТБ., 2018
4. Головочаку П.Дослідження впливу термічної обробки на якість продуктів зі свининиМатеріали Міжнар. конф. «Дні студентської науки у ЛНУВМБ імені С.З.Ґжицького». ФХТБ., 2018
5. Баранич А. Удосконалення рецептур функціональних жирових продуктів на основі рибячого жиру Матеріали Міжнар. конф. «Дні студентської науки у ЛНУВМБ імені С.З.Ґжицького». ФХТБ., 2018
6. Пагулич Н. Рслинні екстракти як натуральні інгібітори окиснювального псування харчових жирів Матеріали Міжнар. конф. «Дні студентської науки у ЛНУВМБ імені С.З.Ґжицького». ФХТБ., 2018
7. Табачнюк Д.В.Технологічні особливості виробництва копченої ковбаси «alheirademirandela»Матеріали Міжнар. конф. «Дні студентської науки у ЛНУВМБ імені С.З.Ґжицького». ФХТБ., 2019
8. Петролюк М. Удосконалення технології варених ковбас підвищеної харчової цінностіМатеріали Міжнар. конф. «Дні студентської науки у ЛНУВМБ імені С.З.Ґжицького». ФХТБ., 2021
9. Сах Б.Технологічні особливості виробництва м’ясних хлібців на основі білково-вуглеводних рослинних композицій Матеріали Міжнар. конф. «Дні студентської науки у ЛНУВМБ імені С.З.Ґжицького». ФХТБ., 2021

РОМАШКО ІРИНА СЕРГІЇВНА
1. Худинець І. Тверді жири у харчовій промисловості, Міжнар. конф. «Дні студентської науки у ЛНУВМБ імені С.З.Ґжицького». ФХТБ., 2018
2. Мельничук В. Роціональна переробка олійно-жирової сировини Матеріали Міжнар. конф. «Дні студентської науки у ЛНУВМБ імені С.З.Ґжицького». ФХТБ., 2018
3. Морозова У. Сучасна індустрія соусів Матеріали Міжнар. конф. «Дні студентської науки у ЛНУВМБ імені С.З.Ґжицького». ФХТБ., 2018
4. Винничак М. Рослинні олії – натуральні антиокисники тваринних жирівМатеріали Міжнар. конф. «Дні студентської науки у ЛНУВМБ імені С.З.Ґжицького». ФХТБ., 2021

КОВАЛЬ ГАЛИНА МИХАЙЛІВНА
1. Мілованова А., Контроль якості гречки відповідно до вимог 4524:2006 Матеріали Міжнар. конф. «Дні студентської науки у ЛНУВМБ імені С.З.Ґжицького». ФХТБ., 2019
2. Цьолка Х., Товарознавча оцінка якості арахісу, що реалізується у торгівельній мережі Матеріали Міжнар. конф. «Дні студентської науки у ЛНУВМБ імені С.З.Ґжицького». ФХТБ., 2019

СІМОНОВА ІРИНА ІЛЛІВНА
1. Юрчук А.В. Дослідження асортименту якості маргарину Міжнар. конф. «Дні студентської науки у ЛНУВМБ імені С.З.Ґжицького». ФХТБ., 2018
2. Вовк Б.В. Особливості технології отримання великокускових напівфабрикатів Матеріали Міжнар. конф. «Дні студентської науки у ЛНУВМБ імені С.З.Ґжицького». ФХТБ., 2018
3. Мельничук Р. Дослідження впливу функціональної добавки на технологічні характеристики варених ковбас Матеріали Міжнар. конф. «Дні студентської науки у ЛНУВМБ імені С.З.Ґжицького». ФХТБ., 2018
4. Табачнюк Д., Мамчиць Т., Удосконалення технології посічених напівфабрикатів з використанням рослинної сировиниМатеріали Міжнар. конф. «Дні студентської науки у ЛНУВМБ імені С.З.Ґжицького». ФХТБ., 2019
5. Мартин Н., Удосконалення технології варених ковбас з використанням білків тваринного і рослинного походженняМатеріали Міжнар. конф. «Дні студентської науки у ЛНУВМБ імені С.З.Ґжицького». ФХТБ., 2019
6. Походжай Л., Удосконалення технології виробництва напівфабрикатів з використанням м'яса перепелівМатеріали Міжнар. конф. «Дні студентської науки у ЛНУВМБ імені С.З.Ґжицького». ФХТБ., 2019
7. КоникЛ.Технологія паштетів оздоровчого призначення, збагачених рослинною сировиноюМатеріали Міжнар. конф. «Дні студентської науки у ЛНУВМБ імені С.З.Ґжицького». ФХТБ., 2021
8. Баб’якТ.Удосконалення технології ліверних ковбасМатеріали Міжнар. конф. «Дні студентської науки у ЛНУВМБ імені С.З.Ґжицького». ФХТБ., 2021
9. Гнатенко Е.Д., Сімонова І.І.Веганськібоули як спосіб розширення асортименту «Їжі для здоров’я»// «Актуальні питання розвитку науки та техніки». LXXIX Міжнародна науков-практичнаінтернет- конференція/ Збірник тез доповідей (7 лютого 2022. Львів). Львів:2022. С.23-26.
10. Обребська О., Приходько Д., Сімонова І., Пешук Л. Дослідження напівфабрикатів з м'яса яловичини, вироблених при технології ритуального забою // Міжнародна конференція «Дні студентської науки у Львівському національному університеті ветеринарної медицини та біотехнологій імені С.З. Ґжицького», до 30-річчя від створення факультету харчових технологій та біотехнології,(10-11 листопада 2022. Львів). Львів: 2022 р. С.
11. Клебан О., Яворська І., Сімонова І., Пешук Л. Технологія м'ясо-рибних напівфабрикатів з екстрактами пряно-ароматичної сировини //Міжнародна конференція «Дні студентської науки у Львівському національному університеті ветеринарної медицини та біотехнологій імені С.З. Ґжицького», до 30-річчя від створення факультету харчових технологій та біотехнології,(10-11 листопада 2022. Львів). Львів: 2022 р. С.

Студенти, в тому числі і учасники Наукового товариства студентів, аспірантів, докторатів та молодих вчених факультету харчових технологій та біотехнології активно беруть участь у наукових роботах, публікують тези за результатами своєї наукової роботи у збірнику «Дні студентської науки у Львівському національному університеті ветеринарної медицини та біотехнологій імені С.З. Ґжицького».

У 2021 опубліковано тез за напрямами наукової роботи студентів на таку тематику:

  1. Соломія Пінтоха. ТЕОРЕТИЧНІ АСПЕКТИ ЗАСТОСУВАННЯ КУРЯЧОЇ ШКІРКИ В БІЛКОВОЖИРОВІЙ ЕМУЛЬСІЇ
  2. Юрій Гвоздінський. ПОРІВНЯЛЬНА ХАРАКТЕРИСТИКА ЯКІСНИХ ПОКАЗНИКІВ ПЕЧІНКИ РІЗНИХ ВИДІВ ТВАРИН 
  3. Наталія Гейко. ЗБАГАЧЕННЯ І ВІТАМІНІЗАЦІЯ М’ЯСОПРОДУКТІВ
  4. Сергій Гейни. ОСОБЛИВОСТІ ВИРОБНИЦТВА КОВБАСНИХ ВИРОБІВ ОЗДОРОВЧОГО ПРИЗНАЧЕННЯ ЗБАГАЧЕНИХ КАЛЬЦІЄМ
  5. Ольга Кедрук. ВИКОРИСТАННЯ ВТОРИННОЇ СИРОВИНИ У ТЕХНОЛОГІЇ КОВБАСНИХ ВИРОБІВ
  6. Тарас Баб’як. УДОСКОНАЛЕННЯ ТЕХНОЛОГІЇ ЛІВЕРНИХ КОВБАС
  7. Любов Коник. ТЕХНОЛОГІЯ ПАШТЕТІВ ОЗДОРОВЧОГО ПРИЗНАЧЕННЯ, ЗБАГАЧЕНИХ РОСЛИННОЮ СИРОВИНОЮ
  8. Марта Петролюк. УДОСКОНАЛЕННЯ ТЕХНОЛОГІЇ ВАРЕНИХ КОВБАС ПІДВИЩЕНОЇ ХАРЧОВОЇ ЦІННОСТІ
  9. Олександр Сенченко. ТЕХНОЛОГІЯ КЕФІРУ ІЗ ДОДАВАННЯМ ПЮРЕ ІЗ СТЕБЕЛ СЕЛЕРИ
  10. Наталія Маланчук. МОЛОЧНІ ПРОДУКТИ ЛІКУВАЛЬНО-ПРОФІЛАКТИЧНОГО СПРЯМУВАННЯ ІЗ НОВИМИ ФІТОСПЕЦІЯМИ
  11. Василь Пухнатий. ЗАСТОСУВАННЯ НОВИХ ФІТОСИРОПІВ В ЯКОСТІ  СМАКОВИХ ДОБАВОК У  МОЛОЧНИХ ПРОДУКТАХ ЛІКУВАЛЬНО-ПРОФІЛАКТИЧНОГО СПРЯМУВАННЯ
  12. Христина Цьолка, Мирослава Іванів.МОЛОКО І ЛЬОН: ПАНАЦЕЯ ДЛЯ ОЗДОРОВЛЕННЯ ОРГАНІЗМУ
  13. Володимир Полот. РОЗРОБЛЕННЯ ТЕХНОЛОГІЇ КИСЛОМОЛОЧНОГО НАПОЮ НА ОСНОВІ «ТИБЕТСЬКОГО ГРИБКА»
  14.  Анастасія Мілованова. СУЧАСНИЙ СТАН ТА ПЕРСПЕКТИВИ РОЗВИТКУ РИНКУ МОРОЗИВА
  15. Юрій Труш, Ірина Калиняк. РОЗРОБЛЕННЯ ТЕХНОЛОГІЇ КЕФІРУ З НАСІННЯМ ЛЬОНУ
  16. Дмитро Мінькач, Олександр Добровольський. 12 НЕЗВИЧАЙНИХ ФАКТІВ ПРО ЗВИЧАЙНИЙ ЙОГОРТ
  17. Дмитро Мінькач, Олександр Добровольський. СПРАВА СМАКУ: - ТУРЕЦЬКИЙЙОГУРТ – СКЛАД, ВЛАСТИВОСТІ, ВИКОРИСТАННЯ
  1. Богдан Пахолків, Маркіян Озарко. КОРИСТЬ І ШКОДА МІКРОГРІНУ
  2. Уляна Ткачук, CЕНСОРНІ ВЛАСТИВОСТІ ПЛІВОК ПОЛІОРТОТОЛУЇДИНУ, ОТРИМАНІ ЕЛЕКТРОХІМІЧНИМ ТА ХІМІЧНИМ ОСАДЖЕННЯМ
  3. Руслана Мартин. ВПЛИВ ГАЗОВИХ СЕРЕДОВИЩ НА СТРУКТУРУ СЕНСОРНИХ ПЛІВОК НА ОСНОВІ СПРЯЖЕНИХ ПОЛІАМІНОАРЕНІВ
  4. Юрій Грушаник, Уляна Ткачук. ВИКОРИСТАННЯ АГАР-АГАРУ У ВИГОТОВЛЕННІ СУФЛЕ
  5. Марія Ковальчук. СТЕВІЯ ЯК ЗАМІННИК ЦУКРУ В ХАРЧОВИХ ПРОДУКТАХ
  6. Діна Конашук. ЦИКОРІЙ І КАВА АКТУАЛЬНІ НАПОЇ СЬОГОДЕННЯ, ПОРІВНЯЛЬНА ХАРАКТЕРИСТИКА ВЛАСТИВОСТЕЙ
  7. Ганна Ріжко. ДОСЛІДЖЕННЯ ФІЗИКО-ХІМІЧНИХ ВЛАСТИВОСТЕЙ РОСЛИННИХ ОЛІЙ
  8. Діана Ткачик. ВЛАСТИВОСТІ МАКАРОННИХ ВИРОБІВ З ДОДАВАННЯМ ПОРОШКУ ЧОРНИЦІ
  9. Соломія Пінтоха. ВИКОРИСТАННЯ НАСІННЯ ЧІА ТА КУРКУМИ ПРИ ВИГОТОВЛЕННІ КУКУРУДЗЯНОГО ХЛІБА
  10. Софія-Марія Демків. ВІТАМІН З КОБАЛЬТОМ

У 2022 опубліковано тез за напрямами наукової роботи студентів на таку тематику:

  1. Соломія Пінтоха. ЗАСТОСУВАННЯ ФУНКЦІОНАЛЬНИХ ДОБАВОК У ВИРОБНИЦТВІ ВАРЕНИХ КОВБАС
  2. Олена Цимбала. ВИКОРИСТАННЯ ХАРЧОВИХ ВОЛОКОН У ТЕХНОЛОГІЇ НАПІВФАБРИКАТІВ НА М’ЯСНІЙ ОСНОВІ
  3. Юлія-Ірина Гординська. Удосконалення технології сирокопчених ковбас функціонального призначення
  4. Юрій Гвоздінський. УДОСКОНАЛЕННЯ ТЕХНОЛОГІЇ ВАРЕНИХ КОВБАС ФУНКЦІОНАЛЬНОГО ПРИЗНАЧЕННЯ
  5. Павло Сидір Удосконалення технології м’ясопродуктів із нетрадиційної сировини
  6. Олександра Обребська, ДОСЛІДЖЕННЯ НАПІВФАБРИКАТІВ З М'ЯСА ЯЛОВИЧИНИ ВИРОБЛЕНИХ ПРИ ТЕХНОЛОГІЇ РИТУАЛЬНОГО ЗАБОЮ
  7. Ольга Клебан, Іванна Яворська. ТЕХНОЛОГІЯ М'ЯСО-РИБНИХ НАПІВФАБРИКАТІВ З ЕКСТРАКТАМИ ПРЯНО-АРОМАТИЧНОЇ СИРОВИНИ
  8. Анна Боднар. ТЕХНОЛОГІЧНІ ОСОБЛИВОСТІ ВИРОБНИЦТВА НАЦІОНАЛЬНИХ М’ЯСНИХ ПРОДУКТІВ СПОСОБОМ СУХОГО ВИСУШУВАННЯ ТА КОПЧЕННЯ
  9. Уляна Лісова. РОЗРОБКА ТЕХНОЛОГІЇ НОВОГО ВИДУ ШИНКИ ВАРЕНОЇ В ОБОЛОНЦІ З ВИКОРИСТАННЯМ БАГАТОКОМПОНЕНТНОГО РОЗСОЛУ
  10. Максим Перейма. ДОСЛІДЖЕННЯ ВПЛИВУ ТЕРМІЧНОЇ ОБРОБКИ НА ЯКІСТЬ ПРОДУКТІВ ЗІ СВИНИНИ
  11. Юлія Якубляк. ДОСЛІДЖЕННЯ ТЕРМІНІВ ПРИДАТНОСТІ НАПІВКОПЧЕНИХ І ВАРЕНО-КОПЧЕНИХ КОВБАС В МОДИФІКОВАНОМУ ЛАТЕКСНОМУ ПОКРИТТІ
  12. Христина Ружило.перспективи інноваційного розвитку харчової галузі України
  13. Уляна Войтик. М'ЯСНІ КОНСЕРВИ СПЕЦІАЛЬНОГО ПРИЗНАЧЕННЯ
  14. Мирослава Іванів. Зміна якості молочної сировини у сімейних фермах Львівської області у різні періоди року
  15. Наталя Маланчук. НОВІ МОЛОЧНІ ПРОДУКТИ ЛІКУВАЛЬНО - ПРОФІЛАКТИЧНОГО ПРИЗНАЧЕННЯ ІЗ ВИКОРИСТАННЯМ КРІОПОРОШКІВ
  16. Поліна Браткiвська. СУЧАСНИЙ СТАН ХАРЧОВОЇ ПРОМИСЛОВОСТІ УКРАЇНИ
  17. Наталія Мануйлик, Юліана Баб’як. РОЗРОБЛЕННЯ ТЕХНОЛОГІЇ АДИГЕЙСЬКОГО СИРУ З ДОДАВАННЯМ ШПИНАТУ ТА СУХОГО ЧАСНИКА
  18. Христина Цьолка. ВИГОТОВЛЕННЯ ЙОГУРТУ ІЗ ЛИМОНОМ ТА М’ЯТОЮ
  19. Анастасія Мілованова.Розроблення технології йогурту з насінням льону
  20. Анастасія Мамонько, Марія Коваль. ТЕХНОЛОГІЯ ЙОГУРТУ НА ОСНОВІ ТИПОВИХ КАРПАТСЬКИХ ШТАМІВ МОЛОЧНОКИСЛИХ БАКТЕРІЙ
  21. Артур Гризак. ОБҐРУНТУВАННЯ БУДІВНИЦТВА ЦЕХУ З ВИРОБНИЦТВА КИСЛОМОЛОЧНИХ ПРОДУКТІВ
  22. Оксана Малащук. АНАЛІЗ ЧИСЕЛ ПОДІБНОСТІ В ПРИМЕЖОВОМУ ЛАМІНАРНОМУ ШАРІ
  23. Марія-Ангеліна Дупелич. РОЗРОБКА ГНУЧКИХ ЕЛЕМЕНТІВ ОПТИЧНИХ СЕНСОРІВ ДЛЯ МОНІТОРИНГУ СВІЖОСТІ ПРОДУКТІВ ТВАРИННИЦТВА
  24. Олег Барановський. БІОПАЛИВО З БІОМАСИ: ПРОБЛЕМИ ТА ПЕРСПЕКТИВИ
  25. Віталій Гаврилів, Мар’яна Бринько, Ольга Уралова. КЕРОБ – АЛЬТЕРНАТИВА ШОКОЛАДУ
  26. Петро Марушка Діана Сало. ВИКОРИСТАННЯ ДЕЯКИХ ЦУКРОЗАМІННИКІВ У ВИГОТОВЛЕННІ ВЕГЕТЕРІАНСЬКИХ ГЛАЗУРЕЙ
  27. Ірина Лисько, Христина Олійник. ПАСТИЛА – КОРИСНИЙ ПРОДУКТ ХАРЧУВАННЯ
  28. Марія Войтецька, Віталій Баландюк. Вплив умов ферментації на синтез глутатіону у клітинах дріжджів Saccharomyces Cerevisiae для промислового виробництва
  29. Ірина Макарук. Використання культури лімфоцитів у цитогенетичному аналізі
  30. Вікторія Кубай. Стрептоміцети як продуценти вторинних метаболітів
  31. Аліна Соболєва, Вікторія Орлова. ВИКОРИСТАННЯ СТРЕПТОМІЦЕТАМИ РУХЛИВИХ БАКТЕРІЙ ДЛЯ ТРАНСПОРТУВАННЯ СПОР ДО КОРЕНІВ РОСЛИН

Міжнародна система цитогенетичної номенклатури людини

  1. Андрій Ляхович. ВИКОРИСТАННЯ БІОЛОГІЧНИХ МЕТОДІВ ДЛЯ ОЧИЩЕННЯ СТІЧНИХ ВОД МАЛОТОННАЖНИХ ХАРЧОВИХ ВИРОБНИЦТВ
  2. Леся Горпелюк. СТАБІЛІЗАЦІЯ ЯК СПОСІБ ЗБЕРЕЖЕННЯ АКТИВНИХ ФОРМ ВІТАМІННИХ ПРЕПАРАТІВ У ПРЕМІКСАХ
  3. Олеся Симканич. ДОСЛІДЖЕННЯ ДИНАМІКИ ЗМІНИ рН ДИСТИЛЬОВАНОЇ ВОДИ ПІД ВПЛИВОМ ЙОНІЗУЮЧОГО ВИПРОМІНЮВАННЯ
  4. Ольга Муйло. БІОТЕХНОЛОГІЯ ГОРМОНІВ ГІПОТАЛАМО-ГІПОФІЗАРНОЇ СИСТЕМИ
  5. Катерина Дорошенко. АЛЬТЕРНАТИВНА БІОЕНЕРГЕТИКА В УКРАЇНІ

У 2023 опубліковано тез за напрямами наукової роботи студентів на таку тематику:

  1. Ігор Пашко. ІННОВАЦІЙНІ КОМПОЗИЦІЇ ШПРИЦЮВАЛЬНИХ РОЗСОЛІВ ДЛЯ КРУПНОКУСКОВИХ НАПІВФАБРИКАТІВ
  2. Назарій Кушнір, Володимир Давидкін. Доцільність використання овочів сімейства хрестоцвітних у технології варених ковбасних виробів
  3. Володимир Костів. Удосконалення технології посічених напівфабрикатів функціонального призначення
  4. Микола Петрик. ДОСЛІДЖЕННЯ ВПЛИВУ КОНЦЕНТРАЦІЇ РОЗСОЛУ ТА ТРИВАЛОСТІ ДОЗРІВАННЯ НА ВОЛОГОЗВ’ЯЗУВАЛЬНУ ЗДАТНІСТЬ ПРИ ВИРОБНИЦТВІ ПРОДУКТІВ З М’ЯСА ПТИЦІ
  5. Максим Перейма. ДОСЛІДЖЕННЯ ВПЛИВУ КОНЦЕНТРАЦІЇ РОЗСОЛУ І ТРИВАЛОСТІ СОЛІННЯ НА ВИХІД ПРОДУКТІВ З М’ЯСА ПТИЦІ
  6. Анна Боднар. ВИВЧЕННЯ ТЕХНОЛОГІЙ ВИРОБНИЦТВА НАЦІОНАЛЬНИХ СТРАВ ТА ПОПУЛЯРИЗАЦІЯ ТРАДИЦІЙНИХ ЗАКАРПАТСЬКИХ СТРАВ
  7. Степан Конський. ДОСЛІДЖЕННЯ ВИКОРИСТАННЯ ШТУЧНОГО ІНТЕЛЕКТУ В ФОРМУВАННІ РЕЦЕПТУР М’ЯСНИХ ПРОДУКТІВ
  8. Тимофій Геровький. ОБЛІПИХА У ТЕХНОЛОГІЇ ПРЕСЕРВ РИБНИХ
  9. Надія Дженджелюк, Таня Теслюк. НОВІ ФІТОДОБАВКИ У МОЛОЧНИХ ПРОДУКТАХ ЛІКУВАЛЬНО - ПРОФІЛАКТИЧНОГО ПРИЗНАЧЕННЯ
  10. Данута Толочно, Марія Маніла. ОБГРУНТУВАННЯ БУДІВНИЦТВА ЦЕХІВ З ВИГОТОВЛЕННЯ НЕЗБИРАНОЇ МОЛОЧНОЇ ПРОДУКЦІЇ.
  11. Марко Гуменецький, Андрій Глущук, ТЕХНОЛОГІЯ ВЕРШКОВОГО СИРУ «PETIT SIUSSE» ІЗ ДОДАВАННЯМ МИГДАЛЮ
  12. Владислав Максимець. ВИКОРИСТАННЯ ЕНТЕРОКОКІВ В МОЛОЧНІЙ ПРОМИСЛОВОСТІ. ПЕРСПЕКТИВИ ВИКОРИСТАННЯ «ENTEROCOСCUS FAЕCIUM» ДЛЯ ВИРОБНИЦТВА КИСЛОВЕРШКОВОГО МАСЛА
  13. Ольга Райхіль, Анна-Марія Оленчин.Аналіз безпечності морозива, що реалізується в торгівельних мережах міста Рогатин
  14. Ігор Герус, Андрій Варлам. Удосконалення ТЕХНОЛОГІЇ ЖИРОВИХ СУМІШЕЙ ДЛЯ ВИРОБНИЦТВА БУТЕРБРОДНОЇ ПРОДУКЦІЇ В МЕЖАХ РЕАЛІЗАЦІЇ КОНЦЕПЦІЇ ВЕНДІНГ-БІЗНЕС
  15. Софія Ступак.Характеристика стану ринку функціональних продуктів в Україні
  16. Мар’яна Бринько, Лідія Яворницька, Віталій Гаврилів, ПОРІВНЯННЯ ДЕЯКИХ ВЛАСТИВОСТЕЙ КСАНТАНУ, АГАР-АГАРУ І СКЛАДОВИХ У ВИГОТОВЛЕННІ ВЕГАНСЬКИХ МУСОВИХ ДЕСЕРТІВ
  17. Ярослава Ткачук, CЕНСОРНІ ВЛАСТИВОСТІ ПЛІВОК ПОЛІОРТОТОЛУЇДИНУ, ОТРИМАНІ ЕЛЕКТРОХІМІЧНИМ ТА ХІМІЧНИМ ОСАДЖЕННЯМ
  18. Ольга Олексів. БІОЕНЕРГЕТИКА В УКРАЇНІ ТА ВИКОРИСТАННЯ БІОМАСИ
  19. Олександр Толок. АНАЛІЗ РОБОТИ ТЕПЛООБМІННОГО ОБЛАДНАННЯ НА ТОВ «МОЛОЧНИЙ ЗАВОД «САМБІРСЬКИЙ» ЛЬВІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ УКРАЇНИ
  20. Анна Шуганцева. ВИКОРИСТАННЯ ПРОБІОТИЧНИХ БАД НА ОСНОВІ БІФІДО- ТА ПРОПІОНОВОКИСЛИХ БАКТЕРІЙ У ЖИВЛЕННІ ТВАРИН
  21. Діана Козак. БЕЗВІДХОДНІ ТЕХНОЛОГІЇ ПЕРЕРОБКИ ОРГАНІЧНИХ ВІДХОДІВ АПК
  22. Ірина Кенсік. ФОТОСТАРІННЯ ТА ВІДНОВЛЕННЯ ДНК
  23. Тетяна Щеголєва. СТОВБУРОВІ КЛІТИНИ РОСЛИН ДЛЯ ВИРОБНИЦТВА КОСМЕТИКИ
  24. Ганна Пилипчук. "ГЕНЕТИЧНА" ВАКЦИНА ПРОТИ НАЙБІЛЬШ СМЕРТОНОСНОГО РАКУ
  25. Оксана Малащук. МІКРОБНІ ПОВЕРХНЕВО-АКТИВНІ РЕЧОВИНИ: ГАЛУЗІ ВИКОРИСТАННЯ, БУДОВА, КЛАСИФІКАЦІЯ ТА БІОТЕХНОЛОГІЯ
  26. Ольга Демчук, Анастасія Дубинська. ПРОЕКТ ЦЕХІВ ВИГОТОВЛЕННЯ М’ЯКИХ СИРІВ
  27. Юрій Гарбар. ПЕРСПЕКТИВИ ВИРОБНИЦТВА БІОГАЗУ В УКРАЇНІ
  28. Ольга Муйло. БІОКОНВЕРСІЯ ОРГАНІЧНИХ ВІДХОДІВ В УКРАЇНІ
  29. Крістіна Медведєва, ДОСЛІДЖЕННЯ БІОПРЕПАРАТУ ДЛЯ ЗАХИСТУ РОСЛИН
  30. Анастасія Злобіна. ВИКОРИСТАННЯ DAPHNIA MAGNA STRAUS ДЛЯ БІОТЕСТУВАННЯ ЯКОСТІ ВОД РІЧКИ ГОРИНЬ
  31. Крістіна Молнар. ОСОБЛИВОСТІ ФУНКЦІОНУВАННЯ МІКРОБІОМУ У ТЕХНОЛОГІЇ ВЕРМИКУЛЬТИВУВАННЯ
Современный женский журнал.
Платные премиум shablony-dle.ru/
dle-joomla.ru