EN   UA

joomla шаблоны
Качественное создание сайтов в Санкт-Петербурге.
dle-joomla.ru

Наші випускники – наша гордість!

Університет завжди пишається своїми випускниками, які досягають значних успіхів у своїй професійній діяльності. Кафедра технології мʼяса, мʼясних та олійно-жирових виробів готує фахівців, які не тільки вносять вагомий внесок у розвиток харчової промисловості, але й піднімають авторитет нашого закладу на міжнародному рівні.
За всі роки існування кафедрою підготовлено понад 2000 фахівців, які працюють в Україні та за її межами у провідних компаніях харчової галузі, розробляють нові технології виробництва, впроваджують інновації та забезпечують високу якість продукції. Вони займають керівні посади, ведуть наукові дослідження та стають визнаними експертами в своїй галузі.
Випускники кафедри поновлюють інженерно-технічний склад підприємств м'ясопереробної галузі. Вони працевлаштовуються на посади директорів виробництва, технологів, завідувачів лабораторій, інженерів із забезпечення якості продукції, майстрів цехів тощо. Наші фахівці працюють у провідних компаніях харчової галузі, таких як ТОВ ТД «Галицька Свіжина», ТОВ «Барком» ТМ Родинна ковбаска, ТОВ «Агроль», ТОВ ВКП «Щедра Нива», ТзОВ «Миронівський Хлібопродукт», АПГ «Пан Курчак», ФГ «Улар», ТОВ «Дмитрук Фудз», ПФ «Білаки», «Стрийський мʼясокомбінат», ТОВ "Стефайно Фекторі", а також у міжнародних корпораціях, таких як Nestlé, Cargill, United Registrar of Systems тощо. Вони займають керівні посади, є власниками успішних підприємств та стартапів, і активно впроваджують інноваційні технології у виробництво.
Випускники кафедри займаються розробкою нових технологій виробництва, впроваджують інновації та забезпечують високу якість продукції. Вони ведуть наукові дослідження, стають визнаними експертами в своїй галузі, та роблять вагомий внесок у розвиток харчової промисловості як в Україні, так і за її межами.
Ми пишаємося тим, що наші випускники є частиною великих змін і розвитку в харчовій промисловості України та світу. Їхні досягнення – це результат не лише їхньої праці та наполегливості, але й якісної освіти, яку вони отримали у стінах нашого університету.
Запрошуємо Вас приєднатися до когорти успішних випускників нашого університету та зробити свій внесок у розвиток харчової галузі разом з нами!

ПЕРЕГЛЯНУТИ КАТАЛОГ ВИПУСКНИКІВ КАФЕДРИ

Современный женский журнал.
Платные премиум shablony-dle.ru/
dle-joomla.ru