EN   UA

 КАФЕДРА ТЕХНОЛОГІЇ М'ЯСА, М'ЯСНИХ ТА ОЛІЙНО-ЖИРОВИХ ВИРОБІВ

Завідувач кафедри, доцент  Драчук Уляна Романівна

м. Львів, вул. Пекарська, 50
тел. (032)239-26-97 
е-mail: meatoil@lvet.edu.ua

 

 

зображення viber 2024 06 02 19 03 54 135

Навчальна практика для здобувачів вищої освіти 1-го курсу проводилася згідно з навчальним планом і є продовженням освітнього процесу, що дає можливість студентам перевірити та закріпити набуті знання за спеціальністю 181 “Харчові технології” на базах практики – харчових підприємствах або в лабораторіях. Метою навчальної практики є ознайомлення зі специфікою майбутнього фаху, отримання здобувачами освіти первинних професійних умінь і навичок, а також відповідної робітничої професії.

Детальніше: Навчальна практика – один із основних освітніх компонентів освітнього процесу