EN   UA

 КАФЕДРА ТЕХНОЛОГІЇ М'ЯСА, М'ЯСНИХ ТА ОЛІЙНО-ЖИРОВИХ ВИРОБІВ

Завідувач кафедри, доцент  Драчук Уляна Романівна

м. Львів, вул. Пекарська, 50
тел. (032)239-26-97 
е-mail: meatoil@lvet.edu.ua

 

 

joomla шаблоны
Качественное создание сайтов в Санкт-Петербурге.
dle-joomla.ru

22 вересня 2025 року відбулася збори з міжуніверситетського комплексу «Conceptual CUISINE» (м. Одеса) під головуванням Ірини КУЛАГІНОЇ, к.т.н., доцент кафедри ТРіОХ Одеського національного технологічного університету. Захід відбувся на платформі ZOOM.

Фото 1

Участь у зборах взяли магістри-виконавці й керівники міжуніверситетського комплексу. Учасниками від нашого Університету були: гарант ОПП «Технології зберігання, консервування та переробки м’яса» Уляна ДРАЧУК, доценти кафедри технології м’яса, м’ясних та олійно-жирових виробів Богдан Галух та Ірина Басараб.

Фото 2

Виконавцем є ЗВО другого (магістерського) рівня 2024 року вступу Прокопяк Марія Ігорівна. Тема кваліфікаційної роботи: «Удосконалення технології м’ясо-рослинних посічених напівфабрикатів лікувально-профілактичного призначення». Керівник – доцент кафедри технології м’яса, м’ясних та олійно-жирових виробів Ірина Басараб.

Фото3

Допис підготувала Ірина БАСАРАБ, доцент кафедри технології м’яса, м’ясних та олійно-жирових виробів, кандидат сільськогосподарських наук, доцент

Современный женский журнал.
Платные премиум shablony-dle.ru/
dle-joomla.ru