EN   UA

 КАФЕДРА ТЕХНОЛОГІЇ М'ЯСА, М'ЯСНИХ ТА ОЛІЙНО-ЖИРОВИХ ВИРОБІВ

Завідувач кафедри, доцент  Драчук Уляна Романівна

м. Львів, вул. Пекарська, 50
тел. (032)239-26-97 
е-mail: meatoil@lvet.edu.ua

 

 

1

12 березня 2024 року у межах вивчення навчальної дисципліни “Історія харчової науки” здобувачі вищої освіти факультету харчових технологій та біотехнології, підготовки ОС “Бакалавр” спеціальності 181 “Харчові технології” на чолі з деканом факультету доцентом Галиною Коваль, завідувачем кафедри технології м’яса, м’ясних та олійно-жирових виробів, доцентом Уляною Драчук та доцентом кафедри технології м’яса, м’ясних та олійно-жирових виробів Іриною Басараб побували на оптовому ринку “Шувар”, де було проведено заняття на базі державної лабораторії ветеринарно-санітарної експертизи. Заняття провела завідувач лабораторії ветеринарно-санітарної експертизи № 22, кандидат ветеринарних наук Наталія Васерук.

Детальніше: Виїзне заняття з дисципліни “Історія харчової науки” для здобувачів вищої освіти спеціальності 181...