- Деталі
-
Опубліковано: 20 березня 2025
-
Перегляди: 33
На факультеті харчових технологій та біотехнології відбулася зустріч здобувачів вищої освіти другого (магістерського) рівня за спеціальністю G13 «Харчові технології» ОПП «Технології зберігання, консервування та переробки м’яса» з деканом факультету Галиною Коваль.
Декан розказала студентам, що сучасні реалії диктують нові правила, і система вищої освіти не виняток. Формальна освіта, безсумнівно, залишається базовою, але все більшу роль у підготовці кваліфікованих кадрів відіграє неформальна та інформальна освіта, що впродовж кількох десятиліть знаходить успішну реалізацію у країнах ЄС.
Детальніше: Неформальна та інформальна освіта: нові можливості для розвитку магістрантів факультету харчових...