EN   UA

 КАФЕДРА ТЕХНОЛОГІЇ М'ЯСА, М'ЯСНИХ ТА ОЛІЙНО-ЖИРОВИХ ВИРОБІВ

Завідувач кафедри, доцент  Драчук Уляна Романівна

м. Львів, вул. Пекарська, 50
тел. (032)239-26-97 
е-mail: meatoil@lvet.edu.ua

 

 

зображення viber 2025 03 20 10 32 49 874

На факультеті харчових технологій та біотехнології відбулася зустріч здобувачів вищої освіти другого (магістерського) рівня за спеціальністю G13 «Харчові технології» ОПП «Технології зберігання, консервування та переробки м’яса» з деканом факультету Галиною Коваль.

Декан розказала студентам, що сучасні реалії диктують нові правила, і система вищої освіти не виняток. Формальна освіта, безсумнівно, залишається базовою, але все більшу роль у підготовці кваліфікованих кадрів відіграє неформальна та інформальна освіта, що впродовж кількох десятиліть знаходить успішну реалізацію у країнах ЄС.

Детальніше: Неформальна та інформальна освіта: нові можливості для розвитку магістрантів факультету харчових...