EN   UA

 КАФЕДРА ТЕХНОЛОГІЇ М'ЯСА, М'ЯСНИХ ТА ОЛІЙНО-ЖИРОВИХ ВИРОБІВ

Завідувач кафедри, доцент  Драчук Уляна Романівна

м. Львів, вул. Пекарська, 50
тел. (032)239-26-97 
е-mail: meatoil@lvet.edu.ua

 

 

зображення viber 2025 03 21 11 34 46 448

Вибіркові освітні компоненти пропонуються в освітньому просторі з метою забезпечення балансу між глибоким засвоєнням харчового фаху та широкою обізнаністю в основних знаннях, володінні навичками, що лежать поза межами харчової галузі, а саме хімічні, економічні, соціальні напрями.

10 березня 2025 року на кафедрі технології м’яса, м’ясних та олійно-жирових виробів відбулася зустріч гаранта ОПП «Технології зберігання, консервування, та переробки м’яса» зі здобувачами вищої освіти другого магістерського рівня.

Детальніше: Зустріч гаранта ОПП «Технології зберігання, консервування та переробки м’яса» зі здобувачами...