EN   UA

 КАФЕДРА ТЕХНОЛОГІЇ М'ЯСА, М'ЯСНИХ ТА ОЛІЙНО-ЖИРОВИХ ВИРОБІВ

Завідувач кафедри, доцент  Драчук Уляна Романівна

м. Львів, вул. Пекарська, 50
тел. (032)239-26-97 
е-mail: meatoil@lvet.edu.ua

 

 

joomla шаблоны
Качественное создание сайтов в Санкт-Петербурге.
dle-joomla.ru

0 02 05 e4852b83c6d5fa13a90f4e212d6325db67efaf7b799111b42748ebee456c6e65 833ecc6503a3ed4f

11 лютого 2025 року для здобувачів вищої освіти 3 курсу першого освітнього рівня «бакалавр» за спеціальністю «Харчові технології» було проведено лабораторне заняття з дисципліни «Технології харчових виробництв».

Тема заняття «Основна сировина м’ясної промисловості. Приймання сировини та вивчення супровідної документації на сировину».

0 02 05 d6355de15ba8c572297683a2a5543dd36fae65a18d4fd1111033372dcf5a1185 c3e29bd07b6e414a

Заняття проходило у відділі приймання сировини ТзОВ «ТД «Галицька Свіжина», яка є однією з найпотужніших м’ясних мереж Заходу України. Студенти у супроводі науково-педагогічних працівників кафедри технології м’яса, м’ясних та олійно-жирових виробів доцента Уляни Драчук, Ірини Ромашко, Ірини Басараб, Ірини Сімонової, старшого викладача кафедри Іванни Двилюк мали можливість ознайомитися з процесами приймання сировини, зокрема півтуш свиней та м’яса птиці, оцінкою сировини за показниками якості та супровідною документацією на неї.

MyCollages 3

Практичний досвід, отриманий під час заняття, є важливою складовою професійної підготовки майбутніх технологів харчової промисловості.

Дякуємо працівникам і головному технологу ТзОВ «ТД «Галицька Свіжина» Олександру Чернусі за співпрацю та сприяння у підготовці кваліфікованих спеціалістів!

Допис підготувала Ірина СІМОНОВА, доцент кафедри технології м’яса, м’ясних та олійно-жирових виробів

Современный женский журнал.
Платные премиум shablony-dle.ru/
dle-joomla.ru