Заняття на виробництві ТзОВ «ТД “Галицька Свіжина”»
- Деталі
-
Опубліковано: 12 лютого 2025
-
Перегляди: 70
11 лютого 2025 року для здобувачів вищої освіти 3 курсу першого освітнього рівня «бакалавр» за спеціальністю «Харчові технології» було проведено лабораторне заняття з дисципліни «Технології харчових виробництв».
Тема заняття «Основна сировина м’ясної промисловості. Приймання сировини та вивчення супровідної документації на сировину».
Заняття проходило у відділі приймання сировини ТзОВ «ТД «Галицька Свіжина», яка є однією з найпотужніших м’ясних мереж Заходу України. Студенти у супроводі науково-педагогічних працівників кафедри технології м’яса, м’ясних та олійно-жирових виробів доцента Уляни Драчук, Ірини Ромашко, Ірини Басараб, Ірини Сімонової, старшого викладача кафедри Іванни Двилюк мали можливість ознайомитися з процесами приймання сировини, зокрема півтуш свиней та м’яса птиці, оцінкою сировини за показниками якості та супровідною документацією на неї.
Практичний досвід, отриманий під час заняття, є важливою складовою професійної підготовки майбутніх технологів харчової промисловості.
Дякуємо працівникам і головному технологу ТзОВ «ТД «Галицька Свіжина» Олександру Чернусі за співпрацю та сприяння у підготовці кваліфікованих спеціалістів!
Допис підготувала Ірина СІМОНОВА, доцент кафедри технології м’яса, м’ясних та олійно-жирових виробів