- Деталі
-
Опубліковано: 24 квітня 2023
-
Перегляди: 406
З ініціативи викладачів факультету харчових технологій та біотехнології, відбулася профорієнтаційна зустріч із учнями 9 класу та вчителями Середньої загальноосвітньої школи № 23 м. Львова.
Зустріч розпочалася привітальним словом декана факультету Галини Коваль.
Від факультету харчових технологій та біотехнології виступили завідувач кафедри технології м’яса, м’ясних та олійно-жирових виробів, доцент Уляна Драчук та завідувач кафедри технології молока і молочних продуктів, професор Орися Цісарик, які розповіли про стан та перспективи розвитку м’ясної та молочної промисловості.
- Деталі
-
Опубліковано: 09 лютого 2023
-
Перегляди: 524
Гостьова лекція для здобувачів першого (бакалаврського) та другого (магістерського) рівнів вищої освіти спеціальності 181 Харчові технології.
10.02.2023 р. о 12 годині відбудеться гостьова лекція начальника відділу системи менеджменту та безпеки харчових продуктів МК «Галичина» Стецькова Сергія Миколайовича з дисципліни «Управління якістю продукції молокопереробних виробництв» на тему «Основні принципи управління якістю молокопереробних виробництв. Якість продукції».
Підключитися до лекції можна за посиланням у Zoom:
https://us05web.zoom.us/j/6814646952?pwd=dWVmS3kwQlBYN1FzOGJQbXErRlJ6Zz09
Meeting ID: 681 464 6952
Passcode: 12345678