- Деталі
-
Опубліковано: 14 листопада 2023
-
Перегляди: 810
9–10 листопада 2023 року декан факультету харчових технологій та біотехнології, доцент Галина Коваль, завідувач кафедри технології м’яса, м’ясних та олійно-жирових виробів, доцент Уляна Драчук та старший викладач кафедри технології молока та молочних продуктів Інна Скульська взяли участь у Міжнародній науково-практичній конференції “Актуальні проблеми та перспективи розвитку харчової промисловості”, яка відбулася на базі Миколаївського національного аграрного університету.
- Деталі
-
Опубліковано: 02 листопада 2023
-
Перегляди: 704
У межах заходів, спрямованих на допомогу в пошуку першого місця роботи студентам і випускникам Університету, 1 листопада відбулася зустріч здобувачів освіти біолого-технологічного факультету і факультету харчових технологій та біотехнології з роботодавцем – ТОВ «ТОРГОВИЙ ДІМ “ГАЛИЦЬКА СВІЖИНА”».
Детальніше: Зустріч із роботодавцем