- Деталі
-
Опубліковано: 12 грудня 2023
-
Перегляди: 431
З метою налагодження взаємодії освіти і виробництва 11 грудня 2023 року на факультеті харчових технологій та біотехнології відбулося засідання експертної ради стейкхолдерів. Стейкхолдери висловили думки та пропозиції щодо вдосконалення освітньо-професійних програм “Технології зберігання, консервування та переробки мʼяса”, “Технології зберігання, консервування та переробки молока” та “Харчові технології” з метою підготовки висококваліфікованих, конкурентоспроможних фахівців, які займатимуть провідні позиції у розвитку агропромислового сектору України. Жваву дискусію серед учасників зустрічі викликало питання виробничої практики здобувачів вищої освіти.
Детальніше: Відбулася експертна рада стейкхолдерів- Деталі
-
Опубліковано: 14 листопада 2023
-
Перегляди: 764
09 листопада 2023 року студенти 3–4 курсів спеціальності 181 Харчові технології Львівського національного університету ветеринарної медицини та біотехнологій імені С. З. Ґжицького вперше відвідали компанію “Галицька Свіжина”. З метою закріплення набутих під час навчання теоретичних знань для студентів проведено пізнавальну екскурсію на підприємстві, на якій вони ознайомилися з умовами та особливостями праці на різних технологічних лініях, зі сучасними технологіями, обладнанням та процесами виробництва.
Детальніше: Екскурсія на підприємство “Галицька Свіжина”