- Деталі
-
Опубліковано: 01 квітня 2024
-
Перегляди: 565
Здобувачі другого (магістерського) рівня вищої освіти Львівського національного університету ветеринарної медицини та біотехнологій імені С. З. Ґжицького факультету харчових технологій та біотехнології, спеціальності 181 “Харчові технології” ОПП “Технології зберігання, консервування і переробки м’яса” та “Технології зберігання, консервування і переробки молока” в межах академічної мобільності взяли участь у вивченні дисципліни “Інжиніринг підприємств харчової промисловості”.
Детальніше: Навчання в межах академічної мобільності- Деталі
-
Опубліковано: 27 березня 2024
-
Перегляди: 673
27 березня 2024 року відбулася зустріч виконувача обов’язків ректора Львівського національного університету ветеринарної медицини та біотехнологій імені С. З. Ґжицького, професора Івана Парубчака зі здобувачами вищої освіти факультету харчових технологій та біотехнології.
Детальніше: Зустріч очільника Університету зі здобувачами вищої освіти факультету харчових технологій та...