- Деталі
-
Опубліковано: 12 квітня 2024
-
Перегляди: 325
Виробнича переддипломна практика здобувачів вищої освіти є одним із важливих видів навчальної роботи і відбувається з метою набуття виробничих навиків приймати самостійно рішення в реальних виробничих умовах.
10 березня 2024 року на факультеті харчових технологій та біотехнології для здобувачів 4-го та 2-го (скорочена програма) курсів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти спеціальності 181 “Харчові технології” проведено настановчі збори щодо проходження переддипломної виробничої практики.
- Деталі
-
Опубліковано: 01 квітня 2024
-
Перегляди: 409
Здобувачі другого (магістерського) рівня вищої освіти Львівського національного університету ветеринарної медицини та біотехнологій імені С. З. Ґжицького факультету харчових технологій та біотехнології, спеціальності 181 “Харчові технології” ОПП “Технології зберігання, консервування і переробки м’яса” та “Технології зберігання, консервування і переробки молока” в межах академічної мобільності взяли участь у вивченні дисципліни “Інжиніринг підприємств харчової промисловості”.
Детальніше: Навчання в межах академічної мобільності