Успішне завершення курсу з медіаграмотності здобувачкою ОПП «Технології зберігання, консервування та переробки м’яса»
- Деталі
-
Опубліковано: 19 вересня 2025
-
Перегляди: 41
Здобувачка 2 курсу, другого (магістерського) рівня вищої освіти за освітньо-професійною програмою «Технології зберігання, консервування та переробки м’яса» Вікторія Колодрубець успішно завершила курс «Медіаграмотність: як не піддаватися маніпуляціям?», що реалізується у межах неформальної освіти через платформу масових відкритих онлайн-курсів Prometheus у дистанційній формі навчання.
Під час проходження курсу здобувачка опанувала низку важливих компетентностей, серед яких: застосування алгоритмів перевірки якості контенту українських та зарубіжних медіа, аналіз експертності авторів і джерел інформації (зокрема телеграм-каналів), використання цифрових інструментів для перевірки достовірності фото- та відеоматеріалів. Також здобувачка навчилася створювати якісний власний контент і дотримуватися правил, що дають змогу уникати блокувань у соціальних мережах.
Отримані знання та практичні навички сприятимуть розвитку інформаційної обізнаності та критичного мислення, що є вкрай актуальним у сучасному цифровому середовищі.
Вітаємо Вікторію Колодрубець із успішним завершенням курсу та отриманням сертифіката!
Допис підготувала Ірина СІМОНОВА, доцент кафедри технології м’яса, м’ясних та олійно-жирових виробів