EN   UA

LOGO fhtb

ФАКУЛЬТЕТ ХАРЧОВИХ ТЕХНОЛОГІЙ ТА БІОТЕХНОЛОГІЇ

 

Деканеса, доцентка, кандидатка ветеринарних наук  Коваль Галина Михайлівна 
Заступниці деканеси:
доцентка, кандидатка технічних наук Білик Оксана Ярославівна
доцентка, кандидатка технічних наук Мусій Любов Ярославівна
доцентка, кандидатка технічних наук Максисько Оксана Романівна

fb      іnstagram       e mail       (032) 239-26-49

joomla шаблоны
Качественное создание сайтов в Санкт-Петербурге.
dle-joomla.ru

Вебинар анонс Мручковська 02

Запрошуємо студентів взяти участь в онлайн-зустрічі з представниками компанії «Сільпо», присвяченій питанням управління якістю у харчовій промисловості та дотримання міжнародних стандартів.

Дата і час: 20 березня 2025 року, 11:00 – 12:30

Основні питання, що розглядатимуться:

Які новітні технології використовує «Сільпо» у виробництві харчових продуктів?

Як оптимізувати виробничі процеси для зменшення харчових відходів?

Яких основних стандартів якості та безпеки дотримується «Сільпо»?

Як проводиться контроль якості та перевірка кінцевих продуктів?

Які етапи включає процес розробки нового продукту (молочна та м’ясна продукція)?

Які фактори враховуються при створенні нових рецептів?

 

Формат: Онлайн (Zoom)

Підключення до Zoom:
https://zoom.us/j/99835116347?pwd=YE9y5ayw7QvT2rzkbTNspf0526a5YC.1
Ідентифікатор конференції: 998 3511 6347
Код доступу: 06273

Не пропустіть можливість дізнатися про сучасні підходи до забезпечення якості у виробництві харчових продуктів та отримати цінні знання від практиків галузі!

Современный женский журнал.
Платные премиум shablony-dle.ru/
dle-joomla.ru