EN   UA

joomla шаблоны
Качественное создание сайтов в Санкт-Петербурге.
dle-joomla.ru

Практика для студента — сьогодні одна з головних умов (разом з дипломом про вищу освіту) працевлаштування на добре оплачувану роботу. Тому наш університет дбає, щоб студенти отримали не лише теоретичні знання, алей практичні, і співпрацює з багатьма як українськими, так і зарубіжними підприємствами та організаціями. Одним із таких прикладів є літня практика студентів з факультетів харчові технології та біотехнологія, економіка і менеджмент та біолого-технологічного у готелях мережі “RIU”на Сонячному березі у Болгарії.

20 листопада відбулася зустріч студентів з ректором університету, професором Володимиром Стибелем, під час якої він вручив практикантам сертифікати, надіслані керівництвом “RIU”. Усі студенти, а побували цього літа на практиці у Болгарії 26 осіб, повернулись на навчання здоровими, радісними і засмаглими. Про практику розповідали з захопленням. Добре налагоджена співпраця між установами, відмінна організація з боку керівника підрозділу навчальної і виробничої практики та сприяння працевлаштування випускників нашого університету Богдана Галуха, дала можливість студентам відчути себе працівниками і, навіть, керівниками деяких підрозділів п'ятизіркових готелів мережі “RIU”, а також відпочити на сонячних пляжах Болгарії. А сертифікати — це ще додаткова статисфакція і документ, який засвідчив набуті практичні навички. Ректор університету, професор Володимир Стибель, вручаючи сетифікати, наголосив: “Для вас і для нас важливо, щоб ви могли закріпити свої знання на практиці. Наші студенти щороку їдуть на практику за кордон: до Німеччини, Данії, Франції, Польщі, Болгарії – це залежить від спеціальності, яку вони здобувають у нашому університеті. Я тішуся, що, де б ви не були, вмієте себе зарекомендувати з кращого боку. Таких завзятих, енергійних і наполегливих візьме на роботу будь-яка організація. Але найголовніше для нас, щоб ви були здорові, і за вас раділи ми і ваші батьки. ”
І справді, як розповіли практиканти, багатьох з них керівництво мережі”RIU” вже запрошувало на роботу. А декого зі студентів, дізнавшись про їхню практику за кордоном, запросили на досить престижні посади вітчизняні організації. Та, попереду ще кілька років навчання. “Ми дуж задоволені практикою, думаю, що багато студентів захоче поїхати ще раз. Однак найважливіше для нас поки що навчання, тому про роботу є ще час подумати”, - розповіла студентка IV курсу ФХТБ Марта Петролюк.
Генеральний директор мережі «RIU” в Болгарії Лучезар Тодоров за добру співпрацю, міжнародне стажування студентів ЛНУВМБ імені С.З.Ґжицького також надіслав подяку ректору нашого університету, професору Володимиру Стибелю.

Пресслужба

Современный женский журнал.
Платные премиум shablony-dle.ru/
dle-joomla.ru