EN   UA

joomla шаблоны
Качественное создание сайтов в Санкт-Петербурге.
dle-joomla.ru

 

Ректорат, співробітники Львівського національного університету ветеринарної медицини та біотехнологій імені С.З. Ґжицького, колектив факультету економіки та менеджменту і кафедри історії України, економічної теорії та туризму глибоко сумують з приводу того, що 13 січня 2020 року на 50-му році життя після тривалої хвороби перестало битися серце Бежук Ольги Миколаївни – кандидатки історичних наук, доцентки, членкині Української асоціації дослідників жіночої історії та Львівського товариства імені Ольги Басараб. Ольга Миколаївна займалася гендерними студіями, усе своє наукове життя присвятила дослідженню діяльності галицького жіноцтва в часи Великої війни та у міжвоєнний період.

Життєвий шлях Ольги Бежук – це зразок людської гідності та порядності, високого професіоналізму, наполегливої наукової праці. За понад 25-річний відрізок роботи на науково-педагогічній ниві проявила себе як справній фахівець, щира патріотка, людина з благородною життєвою місією та власними поглядами.

Смерть – це непоправне горе для рідних, близьких, друзів та колег. Світлий та незгасний спомин про її добрі земні справи назавжди залишиться у пам'яті та серцях усіх, хто знав, любив та шанував Ольгу Миколаївну, хто працював поруч із нею, кого вона навчала. 

Висловлюємо співчуття рідним, близьким, усім друзям та знайомим.

Вічна Пам'ять!

Парастас 13 січня о 19 годині в  Церкві Різдва Пресвятої Богородиці (Сихів)

Чин похорону 14 січня о 14 год на Сихівському цвинтарі (кінець вул. Зеленої)

Перед цим приблизно о 12год 30 хв. Відправа з Церкви Різдва Пресвятої Богородиці

 

Современный женский журнал.
Платные премиум shablony-dle.ru/
dle-joomla.ru