EN   UA

joomla шаблоны
Качественное создание сайтов в Санкт-Петербурге.
dle-joomla.ru

У понеділок, 20 січня, відбулося засідання Вченої ради університету, на якому було заслухано звіт першого проректора Ігора Турка про роботу стипендіальної комісії у ЛНУВМБ імені С.З.Ґжицького.

Він доповів про склад стипендіальної комісії, засідання, які відбулися впродовж 2019 року, кількість стипендій і їхні розміри впрожовж 2015-2019 рр. Так, згідно з інформацією, поданою І.Турком, кількість с академічних стипендій з 2017 року зменшилася від 75 до 45 відсотків. Зменшення кількості пов'язано із зменшенням кількості держзамовлення. Однак, як доповів перший проректор, зважаючи на реформу у вищій школі, у наступні роки кількість академічних стипендій буде зменшуватись, і з наступного бюджетного року, згідно з інформацією Міністерства фінансів, становитиме 15 відсотків від кількості студентів. Вони призначатимуться лише студентавм з високим рейтингом знань. Це має змусити студентів вчитися. Ці зміни не торкнуться соціальних і, можливо, ординарних стипендій. За рахунок скорочення кількості стипедій, очевидно, зростуть їхні розміри.
Також вчена рада університету ухвалила і рекомендувала Президії НААН України, відповідно до оголошеного конкурсу, обрати кандидатуру доктора ветеринар них наук, професора, ректора університету Володимира Стибеля дійсним членом-кореспондентом НААН України. “За” проголосували одноголосно усі присутні члени вченої ради університету.
Учасники вченої ради також ухвалили рішення про стажування доцентів університету в Жежівському університеті (РП).

Современный женский журнал.
Платные премиум shablony-dle.ru/
dle-joomla.ru