EN   UA

joomla шаблоны
Качественное создание сайтов в Санкт-Петербурге.
dle-joomla.ru

У неділю, 16 лютого, в приміщенні нашого університету відбувся другий етап обласного конкурсу – захисту науково-дослідницьких учнівських робіт членів Малої академії учнівської молоді у Львівській області. У конкурсі-захисті взяли участь учні 9 -11 класів районних шкіл Львівської області та міста Львова.

Доповідачі представили свої наукові роботи з різних напрямів, а саме: валеології, ветеринарної медицини, лісознавства тощо. Роботи з ветеринарної медицини були виконані під керівництвом викладачів ЛНУВМБ імені С.З.Ґжицького: д. вет. наук, професора Гутого Б.В. та к.вет.наук, ст.викл. Змії М.М. Учениця СШ №32 м. Львова Колюбінська С. добре доповіла результати досліджень ( кер. к. вет. наук , ст. викл. Змія М.М.) і посіла перше місце у конкурсі-захисті науково-дослідницьких робіт (секція ветеринарна медицина), виборолвши путівку на третій етап захисту наукових робіт, заключний, який відбудеться у м. Києві у травні місяці. Учень10 класу Мазурок І. (кер.д. вет. наук, проф. Гутий Б.В.) у тій ж секції отримав диплом за участь. Юний дослідник має бажання і в подальшому працювати над вибраною тематикою досліджень.
Учнів-переможців та учасників другого етапу ( обласного) конкурсу-захисту наково-дослідницьких учнівських робіт членів Малої академії учнівської молоді у Львівській області привітали члени Журі та голова Журі к. вет. наук, доцент Дудчак І.П. і вручив їм дипломи та подарунки.


Ярослава Ваврисевич, к.б.н., доцентка, членкиня журі, координаторка із співпраці ЛНУВМБТ імені С.З.Гжицького з МАН

Современный женский журнал.
Платные премиум shablony-dle.ru/
dle-joomla.ru