EN   UA

joomla шаблоны
Качественное создание сайтов в Санкт-Петербурге.
dle-joomla.ru

У четвер, 27 лютого відбулося засідання вченої ради університету, яка розглянула 10 питань порядку денного.
Про підсумки наукової роботи та науково-технічної діяльності університету за 2019 рік та основні напрями і завдання на 2020 рік доповідав проректор з наукової роботи Олег Федець. Він зосередив свою увагу на цифрах і показниках, аналізуючи їх і порівнюючи з іншими навчальними закладами, проректор з наукової роботи підкреслив, що рейтинг ЛНУВМБ імені С.З.Ґжицького щороку зростає.

Так, за індексом Гірша наш університет посідає 35 місце в Україні, за показниками Ranking Web of Universities, який охоплює понад 28 тисяч університетів та навчальних закладів з усього світу, – на 166 -му. Також університет має високі показники за кількістю балів по окремих наукових проектах, над якими працюють наші науковці. Зокрема науковий проект, над яким працює професор Б.Р.Ціж і його кафедра, отримав 90 балів і посідає 10 місце серед інших важливих проектів в Україні.
Однак проректор з наукової роботи Олег Федець не лише зосередив свою увагу на позивах. Він зауважив, що зменшилась кількість публікацій у фахових наукових виданнях України, а також у наукових виданнях України, які індексовані в міжнародних наукометричних базах Scopus та/або Web of Science, не має патентів на винаходи. Олег Федець акцентував увагу на новій формулі фінансування закладів вищої освіти, яка враховує наукові показники кожного ЗВО. З цього приводу він зазначив, що необхідно роботу кафедр класифікувати і визначати, де межа між господарською діяльністю і науковою роботою.
Вчена рада також проголосувала за подання двох претендентів – Вікторію Северин та Ірину Сливку на здобуття стипендії Кабінету Міністрів України для молодих вчених.
Також учасники засідання ухвалили рішення про присвоєння семи вчених звань, зокрема, доцента – Дутці В.Р., Микитчаку Б.М., Сус Г.В., Лемішевському В.М., Конопленко Н.А., Коверко Ю., і звання професора – Парубчаку І.О., та порядок «Про організацію атестації здобувачів вищої освіти ступеня доктора філософії у Львівському національному університеті ветеринарної медицини та біотехнологій імені С.З.Ґжицького»
Доповідач: проректор з науково-педагогічної роботи доц. Федець О.М.
Вчена рада також заслухала учену секретарку Конопленко Н.А щодо присвоєння вченого звання та її звіт про присвоєння вчених звань за 2019 навчальний рік. Також звітувала про свою роботу стипендіатка Кабінету Міністрів України, канд. тех. наук Мусій Л.Я. Насамкінець вчена рада ухвалила проходження стажування за кордоном Семчук І.Я. та положення про ректорат.

Пресслужба

Современный женский журнал.
Платные премиум shablony-dle.ru/
dle-joomla.ru