EN   UA

joomla шаблоны
Качественное создание сайтов в Санкт-Петербурге.
dle-joomla.ru

Сьогодні, 26 травня, відбулося засідання Вченої ради Університету, на якому учасники розглянули 17 питань порядку денного.
Насамперед Вчена рада Університету хвилиною мовчання вшанувала пам’ять працівників університету, які відійшли у вічність, залишивши за собою добру пам’ять у колективі працівників, співробітників та студентів університету та чималий доробок на науковій та мистецькій ниві: доктора сільськогосподарських наук, професора Колтуна Євстахія Михайловича, художника Тарасюка Павла Васильовича і багаторічного керівника народного чоловічого хору «Дзвін» Сала Михайла Андрійовича.

Інформація щодо змінити тривалості відпусток працівників Університету. начальниця відділу кадрів Оксана Гентош. Вона, зокрема, повідомила про тривалість відпусток та їх оплату у період воєнного стану для науково-педагогічних працівників університету, а також відповіла на запитання учасників засідання. Її доповнила головна бухгалтерка Мар’яна Демків, яка поінформувала про фінансовий стан і поточні зміни у кошторисі навчального закладу та зарплатному фонді працівників Університету.
Радісною подією цього засідання Вченої ради Університету було вручення нагороди ректором університету Володимиром Стибелем «Researcher of the Year Award» («Нагорода дослідник (дослідниця) року») професорці Любові Слівінській. «Дякую вам за роботу завідувачки кафедри внутрішніх хвороб тварин та клінічної діагностики, за ваше уміння організувати роботу в колективі та досягнення на науковій ниві», – сказав ректор Володимир Стибель, вручаючи нагороду. Зі свого боку професорка Любов Слівінська подякувала за відзнаку і висловила подяку колективу кафедри, яку очолює: «Вважаю, що у цей нелегкий час, коли бомбардують наші наукові установи, дякуємо Богу і нашим бійцям ЗСУ за те, що ми маємо змогу працювати. І ми мусимо продовжувати працювати, щоб пришвидшити перемогу над ворогом».
Вчена рада Університету ухвалила ряд Положень та Правила прийому на навчання до Львівського національного університету ветеринарної медицини та біотехнологій імені С.З. Ґжицького у 2022 році і – у відокремленому структурному підрозділ університету «Рожищенський фаховий коледж». А також проголосувала за присвоєння вченого звання доцента Череповській Тетяні Володимирівні, Капітан Ользі Ігорівні та Дідух Христині Віталіївні.


Пресслужба

Современный женский журнал.
Платные премиум shablony-dle.ru/
dle-joomla.ru