EN   UA

joomla шаблоны
Качественное создание сайтов в Санкт-Петербурге.
dle-joomla.ru


7-11 листопада відбувся Перший загальноукраїнський міжуніверситетський кар’єрний захід «Час працювати», який об’єднав 10 провідних університетів із Києва, Львова, Харкова та понад 35 компаній-партнерів, що інтегрували свої сили та бажання заради спільної мети – впровадження й розвитку кар’єрних ініціатив для сприяння працевлаштуванню студентської молоді.


З промовою до учасників заходу виступили ректори провідних університетів – організаторів заходу. Ректор університету, професор Володимир СТИБЕЛЬ зазначив: «Саме тому кар’єрні центри, відділи, служби найбільших університетів України об’єдналися заради спільної мети – допомогти студентам, випускникам та роботодавцям безпосередньо спілкуватися та реалізовувати нові можливості на Всеукраїнському онлайн заході «Час працювати»! Це вперше така ініціатива. І це чудова ідея, яка сприятиме ще більшій взаємодії між освітою і бізнесом!».
Ідея заходу “Час працювати” полягає в демонстрації наших університетів як осередку змін, де створюються можливості для самовдосконалення, професійного розвитку майбутнього спеціаліста протягом життя з урахуванням європейських стандартів. Успішне щорічне проведення Ярмарків вакансій дає впевненість, що це необхідний захід і потребує об’єднання сил та ідей, вироблення спільної стратегії дій.
Організаторами стали:
• Національний технічний університет України «Київський політехнічний інститут імені Ігоря Сікорського»;
• Київський національний університет імені Тараса Шевченка;
• Національний університет «Києво-Могилянська академія»;
• Київський національний економічний університет імені Вадима Гетьмана;
• Державний торговельно-економічний університет;
• Харківський національний університет імені В.Н. Каразіна;
• Національний університет «Львівська політехніка»;
• Львівський національний університет імені Івана Франка;
• Львівський національний університет ветеринарної медицини та біотехнологій імені С.З. Ґжицького;
• Університет економіки та права «КРОК»;
а також 36 компаній різних сфер діяльності.
Відділ працевлаштування та зв’язків з виробництвом Львівського національного університету ветеринарної медицини та біотехнологій імені С.З.Ґжицького виступив співоргвнізатором заходу. На учасників чекали кілька днів, насичених подіями: воркшопи, кейси, тренінги, бізнес-ігри тощо.
• 8 листопада – воркшопи від компаній-роботодавців;
• 9 листопада – воркшопи від компаній-роботодавців;
• 10 листопада – HR-сесії (представлення вакансій / консультації від роботодавців);
• 11 листопада – відбулось представлення університетами своїх проєктів, можливостей співпраці та взаємодії із компаніями-партнерами, а також з метою подальшого розвитку наукової, науково-технічної та інноваційної діяльності університетів. З доповіддю виступив проректор з науково-пелагогічної роботи Ігор ДВИЛЮК.
Актуалізуються питання забезпечення умов для підвищення рівня конкурентоспроможності випускників університету, що базуються на створенні можливостей для формування та реалізації їх конкурентних переваг на ринку праці та реалізації кар’єрних можливостей. Від освітньої спільноти ми вдячні компаніям за підтримку наших ідей та маємо надію, що попереду нас чекає ще багато роботи.

Підсумовуючи, варто сказати – відділ проводить роботу і шукає нові формати проведення заходів зі сприяння працевлаштуванню, проходженню практики, стажування, реалізації кар’єрних можливостей студентів і випускників. Отож від університету для участі у ярмарку зареєструвались понад 300 здобувачів вищої освіти, що вказує на високу зацікавленість до таких заходів.


Здобувачів освіти і випускників запрошуємо доєднатись до телеграм каналу заходу: https://t.me/timetowork_ua для ознайомлення з майбутніми івентами.

Современный женский журнал.
Платные премиум shablony-dle.ru/
dle-joomla.ru