EN   UA

joomla шаблоны
Качественное создание сайтов в Санкт-Петербурге.
dle-joomla.ru

1

Сьогодні, 9 листопада, начальник Департаменту освіти та науки Львівської обласної військової адміністрації Олег Паска відвідав наш Університет.
Він звернувся з привітальним словом до учасників Днів студентської науки, що розпочалися нині на факультеті ветеринарної медицини Львівського національного університету ветеринарної медицини та біотехнологій імені С. З. Ґжицького.

 

1

Під час спілкування в. о. ректора ЛНУВМБ імені С. З. Ґжицького, професора Івана Парубчака з головним освітянином Львівщини обговорено актуальні питання розвитку вищої школи, напрями співпраці Університету з освітніми закладами Львівщини, у т. ч. професійно-технічного спрямування, перспективи залучення іноземних партнерів та реалізації спільних проєктів.
Керівник освітнього департаменту області Олег Паска спільно з очільником університету, професором Іваном Парубчаком оглянули територію академмістечка, навчальні приміщення, спорткомлекс, ознайомилися з роботою клініки дрібних тварин.
Начальник Департаменту освіти та науки Львівської ОВА Олег Володимирович Паска відзначив високий матеріально-технічний потенціал нашого Університету для надання якісних освітніх послуг, реалізації низки важливих, спільних із владою проєктів як у галузі прикладних наукових досліджень, так і у виробничій сфері.

1

1

1

Пресслужба ЛНУВМБ імені С. З. Ґжицького

Современный женский журнал.
Платные премиум shablony-dle.ru/
dle-joomla.ru