EN   UA

joomla шаблоны
Качественное создание сайтов в Санкт-Петербурге.
dle-joomla.ru

00

23 листопада 2023 року в межах проєкту ERASMUS+ “Стале тваринництво та благополуччя тварин” ‒ SULAWE в онлайн-режимі на базі Львівського національного університету ветеринарної медицини та біотехнологій імені С. З. Ґжицького за підтримки Міністерства аграрної політики та продовольства України, Державної установи “Науково-методичний центр вищої та фахової передвищої освіти”, Національного університету біоресурсів і природокористування України, Полтавського державного аграрного університету, Східноукраїнського національного університету імені Володимира Даля, Асоціації виробників молока відбувся

Міжнародний форум
Політика – Бізнес – Наука – Освіта
СТАЛЕ РОЗВЕДЕННЯ ВЕЛИКОЇ РОГАТОЇ ХУДОБИ ТА ВИРОБНИЦТВО МОЛОКА В УКРАЇНІ

У проведеній на форумі дискусії з визнаними міжнародними та українськими експертами учасники зосередилися на важливих темах як для фахівців фермерських господарств, менеджерів різних рівнів, так і для педагогічних, науково-педагогічних працівників, науковців та інших стейкхолдерів.
Пріоритетним питанням на міжнародному форумі стало висвітлення сталого розвитку тваринництва та благополуччя тварин, які є важливими для розуміння тенденцій сьогодення та майбутнього розвитку галузі.
Модератором форуму був кандидат ветеринарних наук, доцент кафедри гігієни, санітарії та загальної ветеринарної профілактики імені М. В. Демчука, проректор з науково-педагогічної роботи Ігор Двилюк.
З привітальним словом під час відкриття форуму виступили Тарас Висоцький, перший заступник міністра аграрної політики та продовольства України, професор, доктор наук з державного управління, в. о. ректора Львівського національного університету ветеринарної медицини та біотехнологій імені С. З. Ґжицького Іван Парубчак, професор, доктор, керівник проєкту SULAWE Генріх Шюле (Університет Нюртінген-Гайслінген, Німеччина).

00

На пленарному засіданні з доповідями виступили: професор, доктор Жан-Луї Пейро (Національний науково-дослідний інститут сільського господарства, продовольства та навколишнього середовища (INRAE), Франція); професор Абеле Куйперс (Вагенінгенський університет, Нідерланди); професор Дональд Брум (Кембриджський університет, Велика Британія); генеральний директор Асоціації виробників молока Ганна Лавренюк.
Тематика першої частини сесійних засідань була присвячена законодавчій базі та вимогам до галузі скотарства на шляху вступу України до Європейського Союзу, доповідачами, якої були професор, доктор Наталя Мазур (Львівський національний університет ветеринарної медицини та біотехнологій імені С. З. Ґжицького); Крістоф Вінклер, Голова робочої групи “Молочні корови” (Європейське агентство з безпеки харчових продуктів (EFSA)); професор Еміль Ерявец, аграрний економіст (Університет м. Любляна, Словенія); Катерина Дудка, консультантка з ефективності бізнесу Консультаційного Центру Асоціація виробників молока.
Тематика другої частини сесійних засідань присвячена питанням трансформації української галузі скотарства у напрямі сталості та добробуту тварин: політика – бізнес – наука – освіта. Доповідачами тут були: професор, доктор Сергій Рубан (Національний університет біоресурсів і природокористування України); Гораціо Гонда, старший викладач (Шведський університет сільськогосподарських наук); Леонід Центило, директор та власник компанії Агрофірма “Колос”, Олег Чуб, кандидат сільськогосподарських наук, комерційний директор Чуб АгроКонцепт.

00

00

У панельній дискусії з експертами взяли участь: професор Тетяна Іщенко, професор, директорка Науково-методичного центру вищої та фахової передвищої освіти; Валерій Лотоцький, керівник консультаційного центру асоціації виробників молока; професор Дональд Брум (Кембриджський університет, Велика Британія), професор, доктор Жан-Луї Пейро (Національний науково-дослідний інститут сільського господарства, продовольства та навколишнього середовища (INRAE), Франція); Леонід Центило, директор та власник компанії Агрофірма “Колос” та професор, доктор Сергій Рубан (Національний університет біоресурсів і природокористування України).
Підбив підсумки форуму Михайло Подоляк, кандидат педагогічних наук, завідувач кафедри української та іноземних мов імені Якима Яреми Львівського національного університету ветеринарної медицини та біотехнологій імені С. З. Ґжицького.

Допис підготував Ігор ДВИЛЮК, доцент

Современный женский журнал.
Платные премиум shablony-dle.ru/
dle-joomla.ru