EN   UA

joomla шаблоны
Качественное создание сайтов в Санкт-Петербурге.
dle-joomla.ru

Фото 1 3

В непростий час повномасштабного вторгнення від лихоліть війни потерпають люди й особливо тварини. Надзвичайно важливо проявляти турботу про чотирилапих улюбленців, які не можуть подбати про себе самотужки, тим паче в зоні бойових дій.

Виконувач обов’язків ректора Львівського національного університету ветеринарної медицини та біотехнологій імені С. З. Ґжицького, професор Іван Парубчак відгукнувся на ініціативу волонтера Аліни Константинової та взяв під опіку кицю, привезену зі Сходу України.

 

фото 2 6

Попри те, що кошеняті заледве 3 місяці, на його долю випало чимало випробувань. Зовсім крихітним і кволим його у місті Покровську Донецької області підібрали військові. Невдовзі кошеня перевезли у місто Тростянець, що на Сумщині. Звідки воно потрапило до Аліни Константинової, котра на якийсь час прихистила тваринку у себе вдома на Вінниччині. А вже звідти киця приїхала до Львова, а саме до Львівського національного університету ветеринарної медицини та біотехнологій імені С. З. Ґжицького. Очільник Університету поселив маленьку втікачку від війни у своєму кабінеті. Кішечка освоюється й адаптовується до нових реалій життя та вже встигла стати загальною улюбленицею.

фото 3 4

Пам’ятаймо, що кожен із нас може стати опікуном тваринок, які не мають чи втратили господарів через війну, котрі перебувають у притулках чи на перетримці у волонтерів. Дбаючи про таких тваринок та проявляючи турботу про них, ми напевно більше отримуємо, ніж віддаємо. Адже чотирилапі, незважаючи на прожите, здатні своєю прихильністю, відданістю та вірністю розкривати найкращі якості своїх нових господарів, дарують їм радість та позитивні емоції.

Пресслужба

Современный женский журнал.
Платные премиум shablony-dle.ru/
dle-joomla.ru