EN   UA

joomla шаблоны
Качественное создание сайтов в Санкт-Петербурге.
dle-joomla.ru

З 10 травня до 04 червня у студентів освітньо-професійної програми «Ветеринарна гігієна, санітарія і експертиза» згідно з графіком навчального процесу відбулася виробнича практика. Вона є невід'ємною складовою освітнього процесу, оскільки має на меті набуття студентами професійних умінь та навичок. Студенти мають можливість інтегрувати набуті теоретичні знання з різних дисциплін та отримати практичний досвід у сфері майбутньої професійної діяльності.

Цьогоріч бази практик охопили різні регіони України, зокрема: лабораторії ветеринарно-санітарної експертизи на ринках, регіональні державні лабораторії Державної служби України з питань безпечності харчових продуктів та захисту споживачів у Львівській, Хмельницькій, Чернівецькій, Кіровоградській та Дніпропетровській областях, а також потужні підприємства ВАТ «Радивилівський молокозавод», ПрАТ «Тернопільський молокозавод», Бродівський завод знежиреного молока, ТзОВ «Карпатський водограй», ТзОВ «М’ясні ресурси», ТзОВ «Плай», ТзОВ «Агро-інвест», ФГ «Улар» та інші.
Під час практики студенти працювали на сучасних інструментальних приладах при дослідженні показників якості і безпечності сільськогосподарської сировини та готової продукції, вивчали міжнародні стандарт ДСТУ ISO/IEC 17025:2017 в організації роботи лабораторій та стандарти ISO серії 9000, у яких на основі багаторічної світової практики узагальнені найраціональніші вимоги до системи якості і встановлені єдині правила, регулюючі взаємовідносини виробників і споживачів продукції з позицій рівня її якості і стабільності в умовах ринкових відносин.
Також студенти напрацьовували і систематизували експериментальний матеріал для кваліфікаційних робіт.

Ми щиро вдячні усім керівникам і працівникам за тепле прийняття, за те, що поділились зстудентами своїм досвідом та знаннями, за можливість відчути себе частиною їхнього дружнього колективу, за їхню доброту та терпіння.
Бажаємо студентам знайти себе в улюбленій професії!

Современный женский журнал.
Платные премиум shablony-dle.ru/
dle-joomla.ru