Впровадження системи НАССР на виробництві
Студенти 3 курсу спеціальності 212 "Ветеринарна гігієна, санітарія і експертиза" в межах дисципліни "Управління якістю та безпечністю продуктів харчування" ознайомилися з впровадженням системи НАССР на виробництві.
Студенти отримали можливість закріпити теоретичні знання та практичні навики щодо особливостей управління якістю та безпечністю за виробництва натуральної ковбасної оболонки. Заняття відбулося на базі німецько-українського підприємства "Хінкель-Когут", котре є найбільшим українським експортером та імпортером даного виду продукції.
Дякуємо керівництву ТзОВ "Хінкель-Когут" за надану можливість відвідати підприємство та сподіваємося на подальшу співпрацю.
- Деталі
-
Опубліковано: 19 квітня 2019
-
Перегляди: 2708