EN   UA

КАФЕДРА ЕКОНОМІКИ ПІДПРИЄМСТВА, ІННОВАЦІЙ ТА ДОРАДНИЦТВА В АПК  
імені професора І.В.Поповича

collage

 

Завідувач кафедри,

доктор економічних наук, професор Музика Павло Михайлович 

Контакти:
вул. Пекарська, 50, ауд 83-86

тел.:(032) 239-26-26,
E-mail: economyfem@gmail.com

 vstupp

joomla шаблоны
Качественное создание сайтов в Санкт-Петербурге.
dle-joomla.ru

16–25 квітня 2024 року науково-педагогічні працівники факультету економіки та менеджменту Степан Поперечний (кафедра маркетингу), Оксана Саламін, Дмитро Соломонко (кафедра економіки підприємства, інновацій та дорадництва в АПК імені І. В. Поповича), Ростислав Литвин (кафедра історії України та економічної теорії) взяли участь у Весняній школі “European technology transfer for Ukrainian universities”, яку проведено проєктом UniTECH Програми Еразмус+ Жана Моне. 

фото 1 1

У межах Весняної школи зарубіжні та вітчизняні практики і науковці окреслили важливі питання щодо трансферу технологій у закладах вищої освіти із врахуванням сучасних технологічних тенденцій та міжнародного досвіду.

 

foto2

Доктор Айван Зупік, викладач Університету Голдсміс (Великобританія) приділив особливу увагу типам організаційних структур, які сприяють розвитку та впровадженню інновацій. Важливе місце в доповіді Айвана Зупіка приділено висвітленню особливостей дослідницької роботи та інноваційного середовища у закладах вищої освіти Великобританії.

Професор Одеського національного університету І. І. Мечникова Ірина Нєнно презентувала доповідь, присвячену розкриттю особливостей управлінських технологій під впливом Industry 4.0 та вплив штучного інтелекту на управлінські рішення.

Професор Люцернського університету прикладних наук і мистецтва Стефані Каудела-Баум охарактеризувала успішні проєкти із впровадження інновацій швейцарськими компаніями. 

Професор Національного університету “Львівська політехніка” Ігор Олексів розповів учасникам Весняної школи про нові проєкти, орієнтовані на забезпечення академічної свободи та інклюзії шляхом цифровізації.

Олександр Краковецький, виконавчий директор компанії “DevRain” представив основні інструменти штучного інтелекту, які дають змогу аналізувати великі масиви даних та є корисними у дослідницькій діяльності.

Цікавими були доповіді інших зарубіжних та вітчизняних лекторів Весняної школи, присвячені практичним питанням трансферу технологій у ЗВО.

Науково-педагогічні працівники Університету успішно пройшли навчання в рамках Весняної школи та отримали сертифікати (30 год., 1 кредит ECTS).  

Також наприкінці березня 2024 року викладачі факультету економіки та менеджменту Ростислав Литвин і Дмитро Соломонко взяли участь у Весняній школі “Європейський досвід розвитку стартапів”, яка відбулася у Львові в межах проєкту “EUSLink”. 

Сертифікати 

Допис підготували Оксана САЛАМІН, Дмитро СОЛОМОНКО, викладачі

Современный женский журнал.
Платные премиум shablony-dle.ru/
dle-joomla.ru