EN   UA

КАФЕДРА ЕКОНОМІКИ ПІДПРИЄМСТВА, ІННОВАЦІЙ ТА ДОРАДНИЦТВА В АПК  
імені професора І.В.Поповича

collage

 

Завідувач кафедри,

доктор економічних наук, професор Музика Павло Михайлович 

Контакти:
вул. Пекарська, 50, ауд 83-86

тел.:(032) 239-26-26,
E-mail: economyfem@gmail.com

 vstupp

joomla шаблоны
Качественное создание сайтов в Санкт-Петербурге.
dle-joomla.ru

У травні 2024 року відбулося навчання з підвищення кваліфікації за тематикою “Розвиток аграрного сектору економіки та сільських територій в умовах соціально-економічних трансформацій”за ініціативи Національного наукового центру “Інститут аграрної економіки” НААН України.

foto 1

У підвищенні кваліфікації взяли участь науково-педагогічні працівники фaкультету економіки та менеджменту Галина Дутка (кафедра інформаційних технологій у менеджменті), Дмитро Соломонко (кафедра економіки підприємства, інновацій та дорадництва в АПК імені І. В. Поповича) і Ростислав Литвин (кафедра історії України та економічної теорії).

 

foto 2

Програма підвищення кваліфікації була спрямована на розгляд актуальних питань державної політики, підтримки аграрної сфери та земельних відносин, цифровізації розвитку сільських територій, фіскального регулювання, розвитку агропромислового виробництва, розвитку аграрних ринків та сільських територій у поствоєнний період, а також нових технологій управління. 

foto 3

Член-кореспондент НААН, професор Олександр Нечипоренко детально охарактеризував питання адаптації аграрного виробництва до критичних викликів сьогодення.

Завідувач відділу Інституту Андрій Гайдуцький актуалізував питання використання інструментів державно-приватного партнерства у вирішенні завдань розвитку аграрної економіки. 

foto 4

Академік НААН Валерій Жук наголосив на важливості компенсаційної політики відшкодування завданої шкоди аграрному бізнесу в умовах війни.

Професор Олексій Могильний звернув увагу на важливість цифровізації державного регулювання аграрного виробництва.

Професор Варшавського університету природокористування Сергій Заболотний детально охарактеризував грантові можливості для науковців на рівні європейських програм.

Професор Варшавської школи економіки Томаш Шапіро розповів про м’які та жорсткі управлінські рішення. 

foto 5

Участь науково-педагогічних працівників факультету економіки та менеджменту Університету в підвищенні кваліфікації підтверджено отриманими сертифікатами із зазначеними обсягами академічних годин.

Програма підвищення кваліфікації "Розвиток аграрного сектору економіки та сільських територій в умовах соціально-економічних трансформацій"

 

Допис підготували Галина ДУТКА, Дмитро СОЛОМОНКО

Современный женский журнал.
Платные премиум shablony-dle.ru/
dle-joomla.ru