EN   UA

КАФЕДРА ЕКОНОМІКИ ПІДПРИЄМСТВА, ІННОВАЦІЙ ТА ДОРАДНИЦТВА В АПК  
імені професора І.В.Поповича

collage

 

Завідувач кафедри,

доктор економічних наук, професор Музика Павло Михайлович 

Контакти:
вул. Пекарська, 50, ауд 83-86

тел.:(032) 239-26-26,
E-mail: economyfem@gmail.com

 vstupp

joomla шаблоны
Качественное создание сайтов в Санкт-Петербурге.
dle-joomla.ru

фото 1

У червні 2024 року завершився курс з підвищення кваліфікації науково-педагогічних працівників факультету економіки та менеджменту Степана Поперечного (кафедра маркетингу), Оксани Саламін, Дмитра Соломонка (кафедра економіки підприємства, інновацій та дорадництва в АПК імені І. В. Поповича), Ростислава Литвина (кафедра історії України та економічної теорії) в межах Програми EDUPRO від компанії SoftServ. 

Програма розроблена з участю Національного Еразмус+ офіс в Україні та Національного агентства із забезпечення якості вищої освіти.

Спікери компанії SoftServe поділились із науково-педагогічними працівниками Університету знаннями та власним досвідом стосовно навичок ефективної комунікації, розвитку критичного мислення, створення інноваційної навчальної атмосфери у навчальному процесі. Під час курсу вивчали досвід науково-педагогічних працівників країн ЄС щодо забезпечення програмних результатів навчання. 

Screenshot 1

Screenshot 92

Screenshot 93

Screenshot 94Викладачі факультету економіки та менеджменту одержали сертифікати про успішне завершення навчального курсу.

Допис підготували Оксана САЛАМІН, доцент та Дмитро СОЛОМОНКО, асистент кафедри економіки підприємства, інновацій та дорадництва в АПК імені І. В. Поповича

Современный женский журнал.
Платные премиум shablony-dle.ru/
dle-joomla.ru