EN   UA

label КАФЕДРА МЕНЕДЖМЕНТУ

Завідувач кафедри, кандидат економічних наук, доцент Батюк Богдан Богданович

 Контакти:
вул. Тершаківців 11
телефон 239-26-19,
е-mail: mened@lvet.edu.ua

 

joomla шаблоны
Качественное создание сайтов в Санкт-Петербурге.
dle-joomla.ru

12858

Закінчення навчання в Університеті – подія, на яку з нетерпінням чекає кожен студент і мріє, щоб вона була неповторною та запам’яталася на все життя. Дуже складно створювати свято у такі страшні для нашої країни часи. Адже випуск 2024 року назавжди залишиться особливим і незабутнім, бо за чотири роки наші випускники зіткнулися з багатьма труднощами, починаючи від дистанційного навчання під час пандемії, і продовжуючи свій шлях в Університеті вже під час повномасштабного вторгнення країни-агресора.

 До привітальних слів під час урочистої події вручення дипломів випускникам ОС «Бакалавр» освітньої програми «Менеджмент» долучились виконувач  обов’язків ректора Університету, професор Іван Парубчак, декан факультету економіки та менеджменту, доцент Олег Гримак, завідувач кафедри менеджменту, доцент Богдан Батюк.

Теплими і зворушливими були слова батьків, а також кураторів – Мирослави Вовк та Олени Кіндрат, які протягом чотирьох нелегких років навчали і підтримували студентів.

22363

59981

77834

Для зачитання Наказу ректора Університету про присвоєння відповідної кваліфікації було запрошено Вченого секретаря ради факультету економіки та менеджменту Світлану Ваврін.

5V0A0119

5V0A0183

5V0A0265

5V0A0660

Ми ще раз вітаємо наших випускників зі святом! Хай обраний вами фаховий шлях буде сповнений реалізованими мріями та сподіваннями, добрими вчинками та яскравими подіями! Віримо, що завдяки своїм ґрунтовним знанням та інтелектуальному потенціалу ви впевнено крокуватимете у майбутнє у мирній вільній незалежній Україні!

Допис підготувала Мирослава ВОВК, доцент кафедри менеджменту

Современный женский журнал.
Платные премиум shablony-dle.ru/
dle-joomla.ru