EN   UA

joomla шаблоны
Качественное создание сайтов в Санкт-Петербурге.
dle-joomla.ru

Факультет Сільського господарства Університету Штату Пенсильванія (The Pennsylvania State University) за сприянням Офісу міжнародних програм, проводить серію вебінарів навесні 2023 року, щоб надати інформацію про вплив війни на сільське господарство, навколишнє середовище та суспільство в Україні. З огляду на велику кількість інформації з різних джерел, що зараз поширюється в ЗМІ, важливо почути інформацію з перших вуст від експертів, які працюють в Україні, бачать ситуацію, і можуть запропонувати місцеві точки зору.

Серія вебінарів розпочнеться 16 березня та проходитиме у вказані нижче дати по четвергам з 11:00 до 12:00 за східним стандартним часом (час у місті Нью-Йорк, США) через Zoom. Презентації проводитимуться англійською мовою. Вебінари безкоштовні та відкриті для громадськості, але потрібна реєстрація.

Знайти додаткову інформацію та зареєструватись можна за посиланням www.agsci.psu.edu/global/curad.

Розклад, теми та доповідачі серії вебінарів наступні:

--16 березня: «Війна в Україні: стійкість українського сільського господарства», презентує Ліна Доценко, генеральний директор, та Влад Коновальчук, керівник консалтингу Аграрного Дорадчого Центру Bridges у Києві.

--30 березня: «Роль органів місцевого самоврядування у подоланні викликів війни в Україні» презентація Ірини Литвинчук, керівника відділу управління інноваціями та проектами Поліського національного університету, Житомир.

--6 квітня: «Десять кроків виживання аграрного університету у воєнних умовах: окупація та переїзд», презентація Сергія Кюрчева, професора, ректора Таврійського державного агротехнологічного університету імені Дмитра Моторного, Мелітополь.

--13 квітня: «Ринковий аналіз зривів ланцюгів постачання сільськогосподарської продукції через війну в Україні», презентує Марія Михайлова, доцент кафедри маркетингу, управління репутацією та клієнтським досвідом Державного біотехнологічного університету, Харків.

--20 квітня: «Експорт української сільськогосподарської продукції та продовольства під час війни: значні виклики», презентує Дарія Легеза, керівник відділу маркетингу Таврійського державного агротехнологічного університету імені Дмитра Моторного, Мелітополь.

--27 квітня: «Виробництво ріпаку у воєнний час в Україні», презентує Петро Вишнівський, доктор сільськогосподарських наук, заступник директора Української лабораторії якості та безпеки продукції АПК Національного університету біоресурсів і природокористування України, Київ.

--4 травня: «Жінки зайняті в природоохоронних галузях під час війни в Україні», презентує Леся Лойко, голова ФОРЗА: Агенція сталого розвитку Карпатського регіону, Ужгород.

Вебінари є частиною програми Консорціуму українського сільського та аграрного розвитку (CURAD), яка спонсорується Фондом Нового Століття сім‘ї Воскобійників (Woskob New Century Fund).

Современный женский журнал.
Платные премиум shablony-dle.ru/
dle-joomla.ru