EN   UA

joomla шаблоны
Качественное создание сайтов в Санкт-Петербурге.
dle-joomla.ru

Шановні студенти! До 10 квітня триває реєстрація на участь у Міжнародній літній школі на базі Університету Анже (Франція).

Літня школа відбуватиметься з 24 червня по 5 липня 2023 року. Відповідно до тематики секції наші студенти можуть реєструватись на:

  1. ДОСЛІДЖЕННЯ.

Програма відкрита для студентів, які закінчили два роки біологічних наук/фармації/ветеринарії, та включатиме такі теми: 

  • Від гена до клінічного застосування;
  • За межами генів: епігенетика та середовище;
  • Від хімії до клінічних випробувань;
  • Інформатика та медицина

Під час роботи школи учасники матимуть можливість проводити дослідження, слухати лекції від міжнародних науковців із наступними сесіями запитань і відповідей, відвідувати семінари, організовані з невеликими групами студентів, презентувати усні доповіді на обрані теми, ознайомитись із роботою  науково-дослідних установ.

  1. СИМУЛЯЦІЯ В ОХОРОНІ ЗДОРОВ'Я.

Ця навчальна програма пропонує практичні та індивідуальні курси на основі моделювання. Експерти з кожної медичної чи хірургічної дисципліни навчатимуть різних технічних навичок, необхідних для повсякденної практики, та екстреної медичної допомоги. Також буде розглянуто питання екстреної медичної допомоги та гарячих новин.

Симуляційний центр є частиною університетської лікарні, тому для участі в цій літній школі потрібен сертифікат про вакцинацію від Covid. Постійне носіння маски також є обов’язковим у лікарні.

Робоча мова – англійська.

Участь у Міжнародній школі є платною і становить 900 €, що включає вітальні та навчальні матеріали, проживання, перерви на каву та обіди в будні, соціальні заходи, прокат велосипедів і проїзд, усі витрати (транспорт, харчування, вхідні квитки), пов’язані з науковими візитами.

Літня школа не покрива витрати на паспорти, візи, медичне страхування, проїзд до та з Анже, вечері, сніданки та обіди у вихідні.

Завдяки участі нашого університету у проєкті ІНТЕРАКТ  Міжнародна агенція академічних обмінів Польщі (NAWA) покриє витрати на участь у Літній школі та проїзд до/з Анже. Сума стипендійної виплати становитиме 1350 €.

Усі учасники отримають Сертифікати про участь у Міжнародній літній школі із зазначеною кількістю кредитів.

Современный женский журнал.
Платные премиум shablony-dle.ru/
dle-joomla.ru