EN   UA

joomla шаблоны
Качественное создание сайтов в Санкт-Петербурге.
dle-joomla.ru

ІНФОРМАЦІЯ

про стажування співробітників кафедри технології молока і молочних продуктів ЛНУВМБ імені С.З. Ґжицького

п/п

Прізвище, ім’я,

по батькові

співробітників кафедри

Дата стажування

Місце проходження стажування

Тема стажування

Документ, що засвідчує результат проходження стажування

1

Цісарик Орися Йосипівна

20.02.2023-31.03.2023 р.

Львівський торговельно-економічний університет

«Підвищення педагогічної майстерності та професійного рівня»

Сертифікат №136/16

6,0 кредитів ЄКТС

(180 год.)

15.05.2024 р.

Тюрингійська Агенція Європейських програм (м. Ерфурт, Німеччина)

«Розвиток технологій функціональних молочних продуктів в країнах ЄС»

Сертифікат

6,0 кредитів ЄКТС

(180 год.)

2

Наговська Володимира Олександрівна

26.06.2023 р.

ПАТ «Львівм'ясомол-проект»

«Інноваційні підходи до проектування сучасного технологічного обладнання та підприємств харчової та біологічної промисловості»

Довідка №112

2 кредити ЄКТС

(60 год.)

21.12.2023 р.

Львівський національний університет імені Івана Франка

«Інноваційний інжиніринг підприємств харчової промисловості»

№ 3262-У

6 кредитів ЄКТС

(180 год.)

28.04.2025 р.

Університет сільського господарства у Кракові

«Безпека харчових продуктів: Інновація, технологія, перспективи»

Сертифікат BWIWM/7230/198/2025

6 кредитів ЄКТС

(180 год.)

3

Сливка Наталя Богданівна

25.04.2019 р.

Львівський інститут економіки та туризму

«Інноваційні технології галузі»

Довідка

6,0 кредитів ЄКТС

(180 год.)

21.03.2023 р.

Освітня онлайн-платформа «Зрозуміло!»

«Дивись під ноги! Дивись, куди йдеш»

Сертифікат (онлайн-курс)

0,2 кредита ЄКТС

(6 год.)

20.05.2023 р.

Львівський національний університет імені Івана Франка

Міжнародна науково-практична конференція присвячена 140-річчю географії у Львівському університеті "Географічна освіта і наука: виклики і поступ"

сертифікат №543/12

2 кредити ECTS

(60 год.)

26.06.2023 р.

ПАТ «Львівм'ясомол-проект»

«Інноваційні підходи до проектування сучасного технологічного обладнання та підприємств харчової та біологічної промисловості»

Довідка №114

2 кредити ЄКТС

(60 год.)

30.05.2024 р.

Європейський інститут інноваційного розвитку

«Впровадження інновацій у технології та інженерії: досвід Чехії»

Сертифікат

№ tec-2024-10

6 кредитів ЄКТС

 (180 год.)

4

Михайлицька Ольга Романівна

19.10.2021 р.

ТОВ «Академія цифрового розвитку»

«Цифрові інструменти Google для закладів вищої, фахової передвищої освіти»

Сертифікат №19GW-174

1 кредит ЄКТС

(30 год.)

20.05.2023 р.

ЛНУ імені Івана Франка

Міжнародна науково-практична конференція присвячена 140-річчю географії у Львівському університеті «Географічна освіта і наука: виклики і поступ»

Сертифікат №542/12

2 кредити ЄКТС

(60 год.)

26.06.2023 р.

ПАТ «Львівм'ясомол-проект»

«Інноваційні підходи до проектування сучасного технологічного обладнання та підприємств харчової та біологічної промисловості»

Довідка №113

2 кредити ЄКТС

(60 год.)

21.12.2023 р.

Львівський національний університет імені Івана Франка

«Світові тенденції розвитку харчової індустрії»

Довідка № 3263-У

6 кредитів ЄКТС

(180 год.)

30.05.2024 р.

Європейський інститут інноваційного розвитку

«Впровадження інновацій у технології та інженерії: досвід Чехії»

Сертифікат

№ tec-2024-11

6 кредитів ЄКТС

(180 год.)

5

Білик Оксана Ярославівна

11.11.2022 р.

Національний університет біоресурсів і природокористування України

«Розвиток інноваційних професійних компетентнос-тей в педагогічній діяльності»

Свідоцтво СС 00493706/017997-22

2,0 кредити ЄКТС

(60 год.)

10.04.2023 р.

Львівський торговельно-економічний університет

«Підвищення педагогічної майстерності та професійного рівня»

Сертифікат №137/16

6,0 кредитів ЄКТС

(180 год.)

02.08.2024 р.

ТОВ МК «ГАЛИЧИНА»

«Застосування харчових інгредієнтів в технології молочних продуктів»

Сертифікат №04

4 кредити ЄКТС

(120 год.)

28.04.2025 р.

Університет сільського господарства у Кракові

«Безпека харчових продуктів: Інновація, технологія, перспективи»

Сертифікат BWIWM/7230/196/2025

6 кредитів ЄКТС

(180 год.)

6

Мусій Любов Ярославівна

10.04.2023 р.

Львівський торговельно-економічний університет

«Підвищення педагогічної майстерності та професійного рівня»

Сертифікат №139/16

6,0 кредитів ЄКТС

(180 год.)

02.08.2024 р.

ТОВ МК «ГАЛИЧИНА»

«Принципи повного й раціонального використання молока»

Сертифікат №03

4 кредити ЄКТС

(120 год.)

28.04.2025 р.

Університет сільського господарства у Кракові

«Безпека харчових продуктів: Інновація, технологія, перспективи»

Сертифікат BWIWM/7230/195/2025

6 кредитів ЄКТС

(180 год.)

7

Сливка Ірина Миколаївна

14.06.2024 р.

ТОВ МК «ГАЛИЧИНА»

«Якість та безпека молочних та молоковмісних продуктів. Управління якістю продукції молокопереробних виробництв»

Сертифікат №02

6 кредитів ЄКТС

(180 год.)

28.04.2025 р.

Університет сільського господарства у Кракові

«Безпека харчових продуктів: Інновація, технологія, перспективи»

Сертифікат BWIWM/7230/199/2025

6 кредитів ЄКТС

(180 год.)

8

Скульська Інна Володимирівна

15.07.2022 р.

Тюрінгське агентство європейських програм,

Участь в семінарах-тренінгах з підготовки проектів ЄС у рамках програми ЄС ERASMUS+ та обміну досвідом у роботі над проектами «MO-LAB» (напрямок Харчові технології (Сільське господарство)

Сертифікат

6 кредитів ЄКТС

(180 год.)

14.06.2024 р.

ТОВ МК «ГАЛИЧИНА»

«Особливості технології ферментованої молочної продукції та забезпечення гігієни харчування експортоорієн-тованої продукції»

Сертифікат №01

6 кредитів (180 год.)

9

Лучка Іван Васильович

28.04.2025 р.

Університет сільського господарства у Кракові

«Безпека харчових продуктів: Інновація, технологія, перспективи»

Сертифікат BWIWM/7230/197/2025

6 кредитів ЄКТС

(180 год.)



Современный женский журнал.
Платные премиум shablony-dle.ru/
dle-joomla.ru