Підвищення кваліфікації
- Деталі
-
Опубліковано: 19 вересня 2024
-
Перегляди: 673
ІНФОРМАЦІЯ
про стажування співробітників кафедри технології молока і молочних продуктів ЛНУВМБ імені С.З. Ґжицького
№ п/п |
Прізвище, ім’я, по батькові співробітників кафедри |
Дата стажування |
Місце проходження стажування |
Тема стажування |
Документ, що засвідчує результат проходження стажування |
1 |
Цісарик Орися Йосипівна |
20.02.2023-31.03.2023 р. |
Львівський торговельно-економічний університет |
«Підвищення педагогічної майстерності та професійного рівня» |
Сертифікат №136/16 6,0 кредитів ЄКТС (180 год.) |
15.05.2024 р. |
Тюрингійська Агенція Європейських програм (м. Ерфурт, Німеччина) |
«Розвиток технологій функціональних молочних продуктів в країнах ЄС» |
Сертифікат 6,0 кредитів ЄКТС (180 год.) |
||
2 |
Наговська Володимира Олександрівна |
26.06.2023 р. |
ПАТ «Львівм'ясомол-проект» |
«Інноваційні підходи до проектування сучасного технологічного обладнання та підприємств харчової та біологічної промисловості» |
Довідка №112 2 кредити ЄКТС (60 год.) |
21.12.2023 р. |
Львівський національний університет імені Івана Франка |
«Інноваційний інжиніринг підприємств харчової промисловості» |
№ 3262-У 6 кредитів ЄКТС (180 год.) |
||
28.04.2025 р. |
Університет сільського господарства у Кракові |
«Безпека харчових продуктів: Інновація, технологія, перспективи» |
Сертифікат BWIWM/7230/198/2025 6 кредитів ЄКТС (180 год.) |
||
3 |
Сливка Наталя Богданівна |
25.04.2019 р. |
Львівський інститут економіки та туризму |
«Інноваційні технології галузі» |
Довідка 6,0 кредитів ЄКТС (180 год.) |
21.03.2023 р. |
Освітня онлайн-платформа «Зрозуміло!» |
«Дивись під ноги! Дивись, куди йдеш» |
Сертифікат (онлайн-курс) 0,2 кредита ЄКТС (6 год.) |
||
20.05.2023 р. |
Львівський національний університет імені Івана Франка |
Міжнародна науково-практична конференція присвячена 140-річчю географії у Львівському університеті "Географічна освіта і наука: виклики і поступ" |
сертифікат №543/12 2 кредити ECTS (60 год.) |
||
26.06.2023 р. |
ПАТ «Львівм'ясомол-проект» |
«Інноваційні підходи до проектування сучасного технологічного обладнання та підприємств харчової та біологічної промисловості» |
Довідка №114 2 кредити ЄКТС (60 год.) |
||
30.05.2024 р. |
Європейський інститут інноваційного розвитку |
«Впровадження інновацій у технології та інженерії: досвід Чехії» |
Сертифікат № tec-2024-10 6 кредитів ЄКТС (180 год.) |
||
4 |
Михайлицька Ольга Романівна |
19.10.2021 р. |
ТОВ «Академія цифрового розвитку» |
«Цифрові інструменти Google для закладів вищої, фахової передвищої освіти» |
Сертифікат №19GW-174 1 кредит ЄКТС (30 год.) |
20.05.2023 р. |
ЛНУ імені Івана Франка |
Міжнародна науково-практична конференція присвячена 140-річчю географії у Львівському університеті «Географічна освіта і наука: виклики і поступ» |
Сертифікат №542/12 2 кредити ЄКТС (60 год.) |
||
26.06.2023 р. |
ПАТ «Львівм'ясомол-проект» |
«Інноваційні підходи до проектування сучасного технологічного обладнання та підприємств харчової та біологічної промисловості» |
Довідка №113 2 кредити ЄКТС (60 год.) |
||
21.12.2023 р. |
Львівський національний університет імені Івана Франка |
«Світові тенденції розвитку харчової індустрії» |
Довідка № 3263-У 6 кредитів ЄКТС (180 год.) |
||
30.05.2024 р. |
Європейський інститут інноваційного розвитку |
«Впровадження інновацій у технології та інженерії: досвід Чехії» |
Сертифікат № tec-2024-11 6 кредитів ЄКТС (180 год.) |
||
5 |
Білик Оксана Ярославівна |
11.11.2022 р. |
Національний університет біоресурсів і природокористування України |
«Розвиток інноваційних професійних компетентнос-тей в педагогічній діяльності» |
Свідоцтво СС 00493706/017997-22 2,0 кредити ЄКТС (60 год.) |
10.04.2023 р. |
Львівський торговельно-економічний університет |
«Підвищення педагогічної майстерності та професійного рівня» |
Сертифікат №137/16 6,0 кредитів ЄКТС (180 год.) |
||
02.08.2024 р. |
ТОВ МК «ГАЛИЧИНА» |
«Застосування харчових інгредієнтів в технології молочних продуктів» |
Сертифікат №04 4 кредити ЄКТС (120 год.) |
||
28.04.2025 р. |
Університет сільського господарства у Кракові |
«Безпека харчових продуктів: Інновація, технологія, перспективи» |
Сертифікат BWIWM/7230/196/2025 6 кредитів ЄКТС (180 год.) |
||
6 |
Мусій Любов Ярославівна |
10.04.2023 р. |
Львівський торговельно-економічний університет |
«Підвищення педагогічної майстерності та професійного рівня» |
Сертифікат №139/16 6,0 кредитів ЄКТС (180 год.) |
02.08.2024 р. |
ТОВ МК «ГАЛИЧИНА» |
«Принципи повного й раціонального використання молока» |
Сертифікат №03 4 кредити ЄКТС (120 год.) |
||
28.04.2025 р. |
Університет сільського господарства у Кракові |
«Безпека харчових продуктів: Інновація, технологія, перспективи» |
Сертифікат BWIWM/7230/195/2025 6 кредитів ЄКТС (180 год.) |
||
7 |
Сливка Ірина Миколаївна |
14.06.2024 р. |
ТОВ МК «ГАЛИЧИНА» |
«Якість та безпека молочних та молоковмісних продуктів. Управління якістю продукції молокопереробних виробництв» |
Сертифікат №02 6 кредитів ЄКТС (180 год.) |
28.04.2025 р. |
Університет сільського господарства у Кракові |
«Безпека харчових продуктів: Інновація, технологія, перспективи» |
Сертифікат BWIWM/7230/199/2025 6 кредитів ЄКТС (180 год.) |
||
8 |
Скульська Інна Володимирівна |
15.07.2022 р. |
Тюрінгське агентство європейських програм, |
Участь в семінарах-тренінгах з підготовки проектів ЄС у рамках програми ЄС ERASMUS+ та обміну досвідом у роботі над проектами «MO-LAB» (напрямок Харчові технології (Сільське господарство) |
Сертифікат 6 кредитів ЄКТС (180 год.) |
14.06.2024 р. |
ТОВ МК «ГАЛИЧИНА» |
«Особливості технології ферментованої молочної продукції та забезпечення гігієни харчування експортоорієн-тованої продукції» |
Сертифікат №01 6 кредитів (180 год.) |
||
9 |
Лучка Іван Васильович |
28.04.2025 р. |
Університет сільського господарства у Кракові |
«Безпека харчових продуктів: Інновація, технологія, перспективи» |
Сертифікат BWIWM/7230/197/2025 6 кредитів ЄКТС (180 год.) |