EN   UA

joomla шаблоны
Качественное создание сайтов в Санкт-Петербурге.
dle-joomla.ru

IMG 7374

18 червня 2024 року на факультеті економіки та менеджменту відбулася Вчена рада факультету. Порядок денний:

  1. Підсумки роботи факультету за 2023/2024 навчальний рік.
  2. Готовність до акредитації ОП «Туризм».
  3. Різне.

Відповідно до першого питання порядку денного доповідав декан факультету Олег Гримак. Декан зазначив, звітний 2023/2024 рік був нелегким, адже на території нашої держави вже третій рік триває війна, а це посилює виклики, які постали перед науково-педагогічним колективом факультету економіки та менеджменту. Також зауважив, що ми продовжуємо вчитися жити, працювати і навчатися в умовах воєнного стану, інколи за відсутності електроенергії та зв’язку.

Олег Гримак наголосив, що станом на червень 2024 року кількість студентів факультету економіки та менеджменту становить 921 особу, зокрема на денній формі навчання – 777 студентів, на заочній – 144 студенти.

Декан акцентував увагу, що у цьому навчальному році на факультеті проведено 4 круглі столи та 3 науково-практичні зустрічі. Також відзначив кафедри, які проводили найбільш активну діяльність у роботі студентських наукових гуртків, та викладачів, які презентували свої доробки у наукових заходах різних рівнів. Зупинився він і на міжнародній активності здобувачів факультету, відзначив студентів та їхніх керівників, які брали участь у науково-практичних конференціях за кордоном.

Основними завданнями на 2024/2025 навчальний рік було визначено:

  • удосконалювати якість навчального процесу;
  • покращувати науково-інноваційну діяльність факультету;
  • поглиблювати та розширювати міжнародну діяльність факультету.

У другому питанні було заслухано гарантів ОП «Туризм» професора Василя Липчука та доцента Лесю Кушнір. Вони представили матеріали щодо готовності ОС Магістр та ОС Бакалавр до проходження акредитаційної експертизи. Голова методичної ради факультету доцент Степан Поперечний запропонував внести деякі поправки до звітів про самоаналіз.

Узагальнюючи роботу факультету, декан Олег Гримак подякував колективу за самовіддану працю в надскладних умовах сьогодення.

IMG 7367

IMG 7369

IMG 7371

            Допис підготувала Мирослава ВОВК, заступник декана факультету економіки та менеджменту

Современный женский журнал.
Платные премиум shablony-dle.ru/
dle-joomla.ru