EN   UA

joomla шаблоны
Качественное создание сайтов в Санкт-Петербурге.
dle-joomla.ru

 

Тематика Типових дипломних проектів (робіт) для студентів спеціальності 181 «Харчові технології» ОС «Бакалавр» 

  1. Проект цехів виробництва НМП.
  2. Проект цехів виробництва м’яких сирів.
  3. Проект цехів виробництва морозива.
  4. Проект цехів з виробництва масла вершкового та продуктів з вторинної сировини.
  5. Проект цехів виробництва твердих сирів
  6. Проект цехів виробництва кисломолочних напоїв і десертів.
  7. Проект цехів виробництва сухого та згущеного молока.
  8. Проект цехів виробництва масла і казеїну.
  9. Проект цехів виробництва сиру кисломолочного та збагачених сироваткових напоїв.
  10. Розроблення технології молочних продуктів з функціональними властивостями.
  11. Розробка технології продуктів із інноваційними інгредієнтами.
  12. Дослідження властивостей нетрадиційної молочної сировини (козине молоко, овече молоко) та використання її для виробництва молочних продуктів різних груп.
  13. Порівняльний аналіз застосування різних бактеріальних препаратів, молокозсідальних ферментів у виробництві молочних продуктів.
  14. Особливості технологічних процесів при виробництві інноваційних молочних продуктів.

Завідувач кафедри технології молокаі молочних продуктів, професор                                         О.Й. Цісарик

Перелік тем дипломних робіт студентів 2 курсу ОС «Магістр» (спеціалізація: «Технологія зберігання, консервування та переробки молока») на 2018-2019 н.р.

№п/п

ПІП

Тема роботи

Науковий керівник

1.

Лісовська Юлія

Розроблення технології йогурту із кріопорошком «морська капуста»

проф.унів.

Гачак Ю.Р.

2.

Пунейко Оксана

Особливості технології плавленого сиру із кріопорошком із морепродуктів

проф.унів.

Гачак Ю.Р.

3.

Якимів Ольга

Розроблення технології кисломолочного сиру протидіабетичного призначення

доцент

Наговська В.О.

4.

Іваницька Мар’яна

Дослідження технологічних параметрів виготовлення твердого сиру з трюфелями

доцент

Наговська В.О.

5.

Заленський Микита

Технологія сирків альбумінних з підвищеною біологічною цінністю

доцент

Турчин І.М.

6.

Цюк Олег

Особливості виготовлення та дослідження властивостей кисломолочного напою з харчовими волокнами

доцент

Михайлицька О.Р.

7.

Храбко Анна

Розроблення технології молочного продукту «Маскарпоне» з гіпотензивними та антиоксидантними властивостями

професор

Цісарик О.Й.

8.

Кушнір Ірина

Технологічні і біохімічні властивості та показники безпеки представлені в роду Enterococcus, виділених із карпатської бринзи

професор

Цісарик О.Й.

9.

Маринкевич Вікторія

Розроблення технології сиру «Рікотта»для профілактики діабету ІІ типу

професор

Цісарик О.Й.

10.

Семиряк Роман

Розроблення технології кумису з кобилячого і коров’ячого молока та порівняння їх властивостей

професор

Цісарик О.Й.

11.

Грицевич Андрій

Удосконалення технології сиркових мас із використанням напівфабрикату типу чіпсів із груші

доцент

Сливка Н.Б.

Завідувач кафедри технології молока і молочних продуктів, професор                                                                              О.Й. Цісарик

 

 

Современный женский журнал.
Платные премиум shablony-dle.ru/
dle-joomla.ru